ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Απών από την προπόνηση ο Καντέ υπό το φόβο του κορονοϊού

Chelsea's N'Golo Kante, right, exercises with his teammates during a training session prior to a soccer match between Chelsea FC and Kawasaki Frontale in Yokohama Thursday, July 18, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Chelsea's N'Golo Kante, right, exercises with his teammates during a training session prior to a soccer match between Chelsea FC and Kawasaki Frontale in Yokohama Thursday, July 18, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, απουσίασε από την δεύτερη προπόνηση των μπλε, την Τετάρτη (20/5), υπό το φόβο του κορονοϊού. Κατανόηση από Λάμπαρντ για τις ανησυχίες του παίκτη του.

Απών από την προπόνηση της Τσέλσι την Τετάρτη (20/5) - τη δεύτερη μετά από την επιστροφή και τη δίμηνη αποχή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού - ήταν σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ενγκολό Καντέ.

Μπορεί ο 29χρονος Γάλλος μέσος των μπλε να έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης (19/5) - μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media τον "πείραξε" για τα μαλλιά του - αλλά στη σημερινή δεν ήταν ύστερα από σχετική άδεια που έλαβε στο προπονητικό του Κόμπαμ.

Η απουσία του Ενγκολό Καντέ σχετίζεται με τους φόβους για τον ιό και τα ρίσκο που ελλοχεύει με την επιστροφή στη δράση. Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έδειξε κατανόηση για τις ανησυχίες που οδήγησαν τον παίκτη στην απόφασή του.

Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μόνο η περίπτωση του Καντέ. Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, αρνήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις καθώς ανησυχεί για την υγεία του πέντε μηνών γιου του.

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα και της Premier League καθώς, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη έξι μέλη από τρεις διαφορετικές ομάδες βρέθηκαν θετικοί και μπαίνουν σε καραντίνα. . Ο ένας εξ αυτών είναι ο βοηθός προπονητή της Μπέρνλι, Ίαν Γόουν. Οι άλλοι τρεις ανήκουν στη Γουότφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκαλύφθηκε ο ένας εκ των έξι που προσβλήθηκαν στην Premier League
Έρευνα: Ο κορονοϊός γέμισε με κατάθλιψη τους παίκτες
Premier League: Έξι κρούσματα κορονοϊού σε τρεις ομάδες
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ