ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Τρία μέλη της Γουότφορντ με κορονοϊό

Watford's Troy Deeney, left, holds his teammate Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Watford and Tottenham Hotspur at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Watford's Troy Deeney, left, holds his teammate Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Watford and Tottenham Hotspur at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, Jan. 18, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Τα τρία από τα έξι θετικά δείγματα σε κορονοϊό στην Premier League ανήκουν στην Γουότφορντ ανάμεσα στα οποία το ένα ανήκει ποδοσφαιριστή.

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα και της Premier League καθώς έξι μέλη από τρεις διαφορετικές ομάδες βρέθηκαν θετικοί και μπαίνουν σε καραντίνα. Ο ένας εξ αυτών είναι ο βοηθός προπονητή της Μπέρνλι, Ίαν Γόουν.

Οι άλλοι τρεις ανήκουν στην ίδια ομάδα, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για αυτούς.

Για την ακρίβεια πρόκειται για έναν παίκτη και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου της Γουότφορντ. Υπενθυμίζουμε ότι η αγγλική ομάδα ήταν από εκείνες που δεν ήθελαν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Η γνωστοποίηση των έξι κρουσμάτων ήρθε την ημέρα που οι ομάδες άρχισαν να κάνουν ξανά προπονήσεις, αν και οι παίκτες δεν μπορούν να έρχονται σε σωματική επαφή, με την Premier League να βρίσκεται στο ψυγείο από τις 13 Μαρτίου και 92 ματς να βρίσκονται ακόμα στον αέρα λόγω του κορονοϊού.

Έρευνα που διενεργήθηκε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της καραντίνας έδειξε πως σχεδόν το 1/4 νυν και πρώην παικτών αισθάνονταν κατάθλιψη ή σκέφτηκαν να αυτοτραυματιστούν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ