ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντάρμπισιρ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντάρμπισιρ
νταρμπισιρ

Ο Ολυμπιακός βρίσκει άκρη με την Μπλάκμπερν και πολύ σύντομα θα κάνει δικό του τον Ματ Ντάρμπισιρ

Τελευταία υπήρχε μια διάθεση να συμφωνήσουν Μπλάκμπερν και Ολυμπιακός στην οριστική μετακόμιση του Ματ Ντάρμπισιρ στο λιμάνι. Κι αυτή η διάθεση επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχαν οι δύο πλευρές.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε λίγο την πρότασή του, που φτάνει πλέον τα 3 εκατομμύρια Ευρώ (3,1 για την ακρίβεια, καθώς στα αρχικά 2,5 εκατομμύρια προσθέτει και άλλα 600 χιλιάρια ως ένα είδος μπόνους) η δε Μπλάκμπερν έδειξε πιο διαλλακτική και διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 4 εκατομμύρια Ευρώ, που ως τώρα ζητούσε.

Ως εκ τούτου η απόσταση δείχνει να καλύπτεται και μένει να φανεί αν θα καλυφθεί πλήρως. Σήμερα πάντως λέγεται ότι θα υπάρξει νέο τηλεφώνημα των Άγγλων προς τους "ερυθρόλευκους", με το οποίο θα δώσουν την τελική απάντησή τους. Στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν ότι θα είναι θετική.

Άλλωστε είναι πάντα δεδομένη η στάση του ίδιου του Ντάρμπισιρ, ο οποίος όλον αυτόν τον καιρό έκανε ό,τι μπορούσε για να μείνει στον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ο Άγγλος επιθετικός έκανε σαφές στους ανθρώπους της Μπλάκμπερν πως από τη στιγμή που ο προπονητής Σαμ Αλαρντάις δεν τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του, επιθυμία του ήταν να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό. Και προς αυτή την κατεύθυνση πίεζε.

Προτεραιότητα ο στόπερ

Αν ολοκληρωθεί σήμερα η μεταγραφή του Ντάρμπισιρ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του στόπερ, που είναι απαραίτητος μετά την αποχώρηση του Άντζα. Αν και ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέφρασε στον Σωκράτη Κόκκαλη την άποψη πως ο Όλαφ Μέλμπεργκ είναι καλύτερη περίπτωση από τον Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, εντούτοις ο "Ντράγκο" είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο.

Και λόγω του ότι είναι πιο οικονομικός (ζητά 1,5 εκ. ετησίως, ενώ ο Μέλμπεργκ 2, συν τοις άλλοις τα χρήματα στη Σεβίλλη δεν θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο, την ώρα που η Γιουβέντους ζητά για τον Σουηδό 3), αλλά και λόγω του ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν στην περίπτωσή του ανταγωνιστές. Αντίθετα για τον Μέλμπεργκ ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, κάτι που είναι πολύ πιθανό να ανεβάσει κι άλλο τη ήδη αυξημένο κόστος του.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ