ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Μπεσίκτας: "Δεν ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ"

Πρόεδρος Μπεσίκτας: "Δεν ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ"
Μπόμπο

"Δεν ασχολούμαι με τον ΟΣΦΠ", είπε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας για Μπομπό. Φήμες για Ναβάρο (videos)!

Ο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του όταν ρωτήθηκε για τους Πειραιώτες και τον Μπομπό και με την απίστευτη ατάκα: "I don’t fu..ing care about Olympiacos", προκάλεσε έκπληξη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε...

-Καλημέρα. Σας καλούμε από την Ελλάδα. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την μετακίνηση του Μπομπό στον Ολυμπιακό;

"Ποιες διαπραγματεύσεις; Δεν γνωρίζω τίποτα..."

-Οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού. Ισχύει;

"Ακούστε! Είμαι στο Παρίσι για επαγγελματικά ραντεβού. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε τα όσα μου λέτε εσείς. Δεν υπάρχει καμία συνάντηση, καμία διαπραγμάτευση".

Μάχη ΟΣΦΠ με ΤΣΣΚΑ για Ναβάρο

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν θετικά την υπόθεση του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, δημοσίευματα από την Ισπανία αναφέρουν ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Ναβάρο.

Ο 29χρονος αμυντικός που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Μαγιόρκα ως δανεικός από την Βαλένθια, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας αλλά και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Ισπανική ιστοσελίδα "superdeporte.es" , ο εκπρόσωπος του παίκτη, Χοσέ Μαρία Ορομπίτγκ, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να φέρει προτάσεις και από τους δύο ενδιαφερόμενους για τον πελάτη του.

Κι αν η επιθυμία τόσο του αθλητικού διευθυντή, όσο και του προπονητή της Βαλένθια είναι να μείνει στην ομάδα ο Νταβίντ Ναβάρο, στην διοίκηση δεν έχουν την ίδια άποψη και είναι θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, αφού τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τις νυχτερίδες.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Μαγιόρκα υπό τις οδηγίες του Γκρεγκόριο Μανθάνο, ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην αμυντική γραμμή των νησιωτών και αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας μια ασίστ και ένα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νταβίντ Ναβάρο ήταν πρωταγωνιστής στα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου σε αγώνα ανάμεσα στην Βαλένθια και την Ίντερ για το Champions League.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε γρονθοκοπήσει τον Μπουρντίσο κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του Αργεντινού και γι' αυτό τον λόγο τιμωρήθηκε από την FIFA με επτάμηνο αποκλεισμό. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο με το... κυνηγητό ανάμεσα στον Ναβάρο και τον Κρουζ, που βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Λέτε να βρεθούν ξανά απέναντι;

Το κυνηγητό του Ναβάρο με τον Κρούζ



Τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Ναβάρο



Ο Ναβάρο σκοράρει






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ