ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Δευτέρα του Ντραγκουτίνοβιτς

Η Δευτέρα του Ντραγκουτίνοβιτς
ντραγκουτινοβιτς

Την Δευτέρα οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση Ντραγκουτίνοβιτς. Αισιοδοξία για Μπομπό, Ντάρμπισιρ

Ο Σέρβος αμυντικός είναι ο πρώτος στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας για το κέντρο της άμυνας και στον Πειραιά θέλουν να τελειώσουν μια και καλή την συγκεκριμένη υπόθεση και να τον ντύσουν στα "ερυθρόλευκα".
Σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανία την Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Ντράγκο, ενώ υπάρχει και μια φήμη πως ο 34χρονος άσος θα μεταβεί στην Ανδαλουσία κάτι που αν συμβεί τότε το συγκεκριμένο σήριαλ θα λάβει τέλος είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Αυτή την στιγμή το "αγκάθι" στην ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι οικονομικές απαιτήσεις τους παίκτη καθώς όπως προκύπτει από την Ισπανία, οι Σεβιγιάνοι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο αν τα βρει ο διεθνής Σέρβος με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο "μποξέρ" όπως τον αποκαλούν στην Σεβίλλη ζητά από τον Ολυμπιακό όσα χρήματα παίρνει και στην ομάδα της Ανδαλουσίας (1.4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) όμως οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να ρίξει το κασέ του.

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις η συμφωνία είναι θέμα χρόνου και όσο κι αν κουράζει να γράφουμε κάθε μέρα πως είναι η επόμενη είναι κρίσιμη για διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, η Δευτέρα φαίνεται πως θα κρίνει την μεταγραφή ή όχι του Ντραγκουτίνοβιτς κάτι που προκύπτει κυρίως από πληροφορίες από την Ισπανία.

Αισιοδοξία για Μπομπό

Σε αντίθεση με τον Ντραγκουτίνοβιτς, η περίπτωση του Μπομπό έχει περισσότερα εμπόδια και δυσκολίες, όμως στον Πειραιά είναι αισιόδοξοι πως θα έχει... happy end.

Ο Μπομπό θέλει να έρθει, ο Ολυμπιακός τον θέλει διακαώς όμως δεν πρόκειται να μπει σε παζάρια με την Μπεσίκτας.

Από την μεριά τους οι Τούρκοι θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους όσο περισσότερα χρήματα μπορούν, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει η πίεση που μπορεί να ασκήσει ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Φίχερ.

Όπως προκύπτει από την γειτονική χώρα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή αλλιώς... πάμε γι' άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Μπομπό έχει μπει και μια γερμανική ομάδα, όμως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν.

Εβδομάδα... Ματ

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία ο Ματ Ντάρμπισιρ προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του από την Μπλάκμπερν.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν την προσφορά τους στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και με μεγάλο σύμμαχο την σφοδρή επιθυμία του Άγγλου επιθετικού ευελπιστούν να τελειώσουν θετικά κι αυτή την περίπτωση.

Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αγγλίας θα πιέσει όσο μπορεί τους ανθρώπους της Μπλάκμπερν να τον παραχωρήσουν όμως αν δεν δεχθούν την νέα προσφορά του Ολυμπιακού τότε δύσκολα θα μείνει στο Λιμάνι.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ