ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα γραφεία Κόκκαλης-Κετσπάγια

Στα γραφεία Κόκκαλης-Κετσπάγια
κοκκαλης κετσπαγια

Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Σ. Κόκκαλης και Κετσπάγια για τις μεταγραφές

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας βρίσκεται αυτή την στιγμή στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μαζί με τον Γεωργιανό τεχνικό, τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη συζητάνε για όλα τα θέματα πο απασχολούν τους Πειραιώτες.
Η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει πολλά θέματα που αφορούν κυρίως πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές, τι θα κάνει με τους δανεικούς (Λέτο, Ντάρμπισιρ) αλλά και τις σκέψεις με τους παίκτες που είναι προς πώληση όπως ο Ραούλ Μπράβο και ο Λεντέσμα.

Το συγκεκριμένο ραντεβού σημαίνει πολλά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των "ερυθρολεύκων" και αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε την Παρασκευή (19/6) ξεκινά η προετοιμασία και οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει μόνο τους Ζαϊρί και Πάρντο.

Πάντως εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίξει και η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση την επόμενη Δευτέρα όπου είναι κρίσιμη για την πολυμετοχικότητα, ενώ αναμένονται να εγκριθούν (τυπικά) και οι αποφάσεις που θα έχει πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ναβάρο: "Αν ικανοποιηθώ, έρχομαι ευχαρίστως"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Βαλένθια "Superdeporte", Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των "νυχτερίδων", Νταβίντ Ναβάρο.

Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Μαρία Ορομπίτς, ο οποίος μας είπε:

"Το ενδιαφέρον δεν είναι επίσημο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου αλλά ούτε και με τη Βαλένθια. Όμως υπήρξαν κάποιες επαφές με μάνατζερ και ενδιάμεσους, οι οποίοι με ρώτησαν για τον παίκτη εκ μέρους της ελληνικής ομάδας. Η ΤΣΣΚΑ αντίθετα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, οπότε μέχρι να υπάρξει ανάλογη κίνηση και από τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε και με τον Νταβίντ Ναβάρο, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία: "Πράγματι ενημερώθηκα από τον ατζέντη μου για το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο προς το παρόν, αλλά αν υπάρξει επίσημη πρόταση, η οποία να ικανοποιεί τη Βαλένθια και εμένα, δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Σαφώς και μια ομάδα της εμβέλειας του ελληνικού συλλόγου καλύπτει και με το παραπάνω τις φιλοδοξίες μου".














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ