ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ναβάρο: "Αν ικανοποιηθώ, έρχομαι ευχαρίστως"

Ναβάρο: "Αν ικανοποιηθώ, έρχομαι ευχαρίστως"
ναβαρο

"Αν ικανοποιηθώ, έρχομαι ευχαρίστως", δήλωσε ο Ναβάρο στο SPORT 24. Από Τετάρτη για Ντράγκο

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Βαλένθια "Superdeporte", Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των "νυχτερίδων", Νταβίντ Ναβάρο.
Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Μαρία Ορομπίτς, ο οποίος μας είπε:

" Το ενδιαφέρον δεν είναι επίσημο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου αλλά ούτε και με τη Βαλένθια. Όμως υπήρξαν κάποιες επαφές με μάνατζερ και ενδιάμεσους, οι οποίοι με ρώτησαν για τον παίκτη εκ μέρους της ελληνικής ομάδας. Η ΤΣΣΚΑ αντίθετα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, οπότε μέχρι να υπάρξει ανάλογη κίνηση και από τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε και με τον Νταβίντ Ναβάρο, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία: " Πράγματι ενημερώθηκα από τον ατζέντη μου για το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο προς το παρόν, αλλά αν υπάρξει επίσημη πρόταση, η οποία να ικανοποιεί τη Βαλένθια και εμένα, δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Σαφώς και μια ομάδα της εμβέλειας του ελληνικού συλλόγου καλύπτει και με το παραπάνω τις φιλοδοξίες μου".

Σεβίγια: Προτεραιότητα η Τότεναμ

Σε ότι αφορά τώρα τις εξελίξεις στο θέμα του Ντραγκουτίνοβιτς, η διοίκηση της Σεβίγια ήταν σήμερα απασχολημένη με τους ανθρώπους της Τότεναμ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας για να συζητήσουν δυο θέματα:

αυτό της δικαστικής διαμάχης που υπάρχει ανάμεσα στους δυο συλλόγους για το θέμα του Χουάντε Ράμος και την αποζημίωση που διεκδικούν οι Ισπανοί και αυτό της μεταγραφής του παίκτη των "σπιρουνιών" Σόκορα.

Οι δυο πλευρές προσπαθούν να φτάσουν σε μια συμφωνία τέτοια, ώστε οι μεν Άγγλοι να γλιτώσουν το δικαστήριο και οι δε Ισπανοί να πληρώσουν λιγότερα για τον παίκτη της Ακτής του Ελεφαντοστού. Έτσι, το θέμα του Ντράγκο θα απασχολήσει τη Σεβίγια από την Τετάρτη.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ