ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπέκαμ: "Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ, ελπίζω να συνεχίσει για άλλα 1-2 χρόνια"

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ | 9 Ιουλίου 2021
Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ | 9 Ιουλίου 2021 @2021 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον για μία ακόμα σεζόν, τονίζοντας πως είναι σημαντικό τόσο για τον Πορτογάλο όσο και τους οπαδούς.

Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει μία άκρως απογοητευτική σεζόν (εκτός Champions League, δεν μπορεί να τερματίσει πάνω από την 6η θέση στο πρωτάθλημα) και τον Έρικ τεν Χαχ να αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές διαδεχόμενος τον Ραλφ Ράνγκνικ, το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ είναι αβέβαιο σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ.

Ωστόσο, για τον θρυλικό παλαίμαχο των κόκκινων διαβόλων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, η προσφορά του Πορτογάλου σταρ στην Γιουνάιτεντ είναι σημαντική και για αυτό το λόγο θα πρέπει να παραμείνει σε αυτήν για ακόμα 1 με 2 χρόνια.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με τον Λέο Μέσι. Το να τον δούμε να μένει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σημαντικό για τους οπαδούς και για τον ίδιο.

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει η Γιουνάιτεντ για αυτόν. Εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, να βάζει γκολ και να δίνει ασίστ. Αυτό κάνει ο Κριστιάνο.

Είναι εκπληκτικά αυτά που κάνει στην ηλικία και του ελπίζω να συνεχίσει για άλλον έναν ή για άλλα δύο χρόνια", τόνισε ο Μπέκαμ στο πλαίσιο του Grand Prix στο Μαϊάμι, για να αναφερθεί κατόπιν -μιλώντας στο Sky Sports- στη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ:

"Νομίζω πως είναι να γίνουν αλλαγές στο σύλλογο ενώ κάποιες έχουν ήδη γίνει. Το τέλος της φετινής σεζόν είναι σκληρό και κάποιοι οπαδοί θα χαίρονται που τελειώνει γιατί ήταν γεμάτη πάνω και κάτω για την ομάδα.

Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό, όπως και ο προπονητής. Επέστρεψα πριν λίγους μήνες στο γήπεδο και ήταν γεμάτα όλα τα καθίσματα, κάτι που σημαίνει πως οι οπαδοί ακόμα πιστεύουν και στηρίζουν,

Αυτό είναι ΄που κάνουν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν περάσει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να γεμίζουν το γήπεδο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ