ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ θα ζητήσει από τον Ρονάλντο να μείνει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Έρικ Τεν Χαχ υπολογίζει κανονικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της νέας σεζόν που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και σύμφωνα με τον Telegraph ετοιμάζεται να μιλήσει μαζί του, ώστε να του εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τη δεδομένη στιγμή το πολυτιμότερο "όπλο" που διαθέτει στη φαρέτρα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μολονότι δημοσιεύματα τον ήθελαν να αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν από τους κόκκινους διαβόλους, λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση και στο +5 από την τέταρτη Άρσεναλ, ο Πορτογάλος σταρ φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της Γιουνάιτεντ.

Γυρίζοντας στην κάμερα μετά το τέλος του ματς με την Μπρέντφορντ είπε "I'm not finished", μία ατάκα που μεταφράστηκε σε επιθυμία να μείνει και να συνεχίσει στον σύλλογο.

Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και η είδηση πως ο προσεχής προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, δεν τον υπολογίζει. Ωστόσο, ο Telegraph υποστήριξε πως ο Ολλανδός θέλει τον Ρονάλντο στην ομάδα και αναμένεται να μιλήσει μαζί του για να του εκφράσει την επιθυμία του.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ