ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Περικοπή 25% σε μισθούς παικτών μετά την αποτυχία εξόδου στο Champions League

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League την επόμενη σεζόν θα επηρεάσει τους μισθούς ορισμένων παικτών, οι οποίοι θα δουν τις απολαβές τους να μειώνονται στο 25%.

Η νέα γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ταπεινωτική ήττα από την Μπράιτον με 4-0 που την πέταξε εκτός του Champions League για την επόμενη σεζόν και τη θέτει ακόμα σε κίνδυνο για το (όποιο) ευρωπαϊκό εισιτήριο αναμένεται να φέρουν εξελίξεις στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, θα γίνει περικοπή έως και το ένα τέταρτο των μισθών από τη στιγμή που οι κόκκινοι διάβολοι δεν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μια κίνηση που αποσκοπεί στην προστασία του συλλόγου από την πτώση των εσόδων που προκύπτει από τη μη πρόκριση.

Έτσι, η ομάδα θα προχωρήσει σε μείωση των μισθών ορισμένων παικτών, με το ποσό της περικοπής να ανέρχεται στο 25%.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να δει τις εβδομαδιαίες απολαβές του να μειώνονται από 450.000 ευρώ σε 337.000, εάν συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν.

Στην περίπτωση που συμβεί, αυτός πρόκειται να είναι ο χαμηλότερος μισθός που έχει λάβει ο 37χρονος τουλάχιστον τα τελευταία 13 χρόνια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ