ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντάμπλιν: "Ο Ρονάλντο δεν θα μείνει στη Γιουνάιτεντ, εκτός κι αν δώσουν 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίον Ντάμπλιν, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως το να διατεθούν 300 εκατ. ευρώ για μεταγραφές.

Η μία πίκρα διαδέχεται την άλλη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα να μην μένει απλώς εκτός Champions League για τη νέα σεζόν μετά τον διασυρμό από την Μπράιτον με 4-0, αλλά να κινδυνεύει με το να μην εξασφαλίσει γενικά ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παρότι από το προσεχές καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία θα αναλάβει ο Έρικ τεν Χαχ, η πορεία των κόκκινων διαβόλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει ήδη προκαθοριστεί.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό να απομακρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το Ολντ Τράφορντ, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Το σενάριο αυτό μάλιστα, είναι σχεδόν δεδομένο για τον παλαίμαχο επιθετικό της Γιουνάιτεντ, Ντίον Ντάμπλιν, ο οποίος τόνισε πως μόνο ένα θαύμα θα κρατήσει τον 37χρονο στον σύλλογο.

"Δεν ξέρω που θα πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν θα επιστρέψει στην Ιταλία ή την Ισπανία. Δεν έχω ιδέα, αλλά δεν νομίζω ότι θα μείνει στη Γιουνάιτεντ αν δεν συμβεί κάτι απίστευτο.

Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο θέλει να μείνει. Εκτός αν ο νέος προπονητής πει ότι έχει 300 εκατομμύρια και πρόκειται να αποκτήσουν αστέρια. Διαφορετικά, νομίζω ότι θα φύγει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ