ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Μαζί με Ιμπραχίμοβιτς για έναν ακόμα χρόνο, ακόμα πιο κοντά η ανανέωση

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Μίλαν και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχουν έρθει σε συμφωνία για να ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους που λήγει τον Ιούνιο του 2022, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει πως οι υπογραφές θα μπουν μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε τα 40 χρόνια ζωής τον περασμένο Οκτώβριο όμως μέσα στο γήπεδο διανύει τη δεύτερη ποδοσφαιρική του νιότη και το γεγονός αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

Οι άνθρωποι της Μίλαν είναι καθόλα ευχαριστημένοι τόσο από την ηγετική παρουσία του στα αποδυτήρια όσο και από την προσφορά του στο χορτάρι και θέλουν πάρα πολύ να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι του 2022 που λήγει το συμβόλαιό του, με τα μηνύματα που φτάνουν από το μέτωπο της συγκεκριμένης ανανένωσης να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικα και ελπιδοφόρα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε -μέσα μάλιστα από το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης- η "Gazzetta dello Sport", Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς έχουν έρθει σε συμφωνία για να επεκτείνουν για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους, που έχει ισχύ βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου μέχρι το ερχόμενο Ιούνιο, με τις υπογραφές στο νέο deal να αναμένεται να μπουν μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2022.

Αυτό θα γίνει, όπως τονίζει η έγκυρη ιταλική εφημερίδα, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα άλλα ζητήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα σχετικά με τις ανανεώσεις των Ρομανιόλι και Κεσιέ, καθώς επίσης και με αυτές των Ερναντέζ, Μπενασέρ και Λεάο.

Μοναδική περίπτωση να μπει φρένο στην επέκταση του συμβολαίου του "Ίμπρα" είναι να διαπιστωθεί πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη φυσική κατάστασή του, κάτι που μέχρι στιγμής δείχνει να μην υπάρχει, με τον Σουηδό φορ να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ροσονέρι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός δράσης στους δύο πρώτους μήνες της αγωνιστικής σεζόν.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ