ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Αν θα είμαι εκτός από τα playoffs; Δεν ξέρω καν αν θα είμαι ζωντανός μέχρι τότε"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ © 2021 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ερωτηθείς για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή της Σουηδίας για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στα playoffs του Παγκόσμιου Κυπέλλου, επέλεξε να απαντήσει με μακάβριο χιούμορ, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα είναι ζωντανός μέχρι τότε.

Η Σουηδία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της Ελλάδας, με την Ισπανία (1-0) να τη στέλνει στα playoffs του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022, που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και αντιαθλητικό τρόπο, σπρώχνοντας τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα σε κερδισμένο κόρνερ των Σκανδιναβών στο 92', ρωτήθηκε μετά το φινάλε του ματς για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για τα playoffs.

Ο 40χρονος σούπερ σταρ της Μίλαν απάντησε με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο στον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν θα ζει μέχρι τότε.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, είμαστε απογοητευμένοι που δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Αν θα είμαι εκτός από το πρώτο ματς στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θα δούμε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω καν αν θα είμαι ακόμα ζωντανός μέχρι τα playoffs", τόνισε ο σταρ των "ροσονέρι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ