ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Το σώμα μου γερνάει, όμως το κεφάλι γίνειται νεότερο και γίνομαι πιο όμορφος"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πριν από τον αγώνα με την Πόρτο για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πριν από τον αγώνα με την Πόρτο για τους ομίλους του Champions League 2021-2022 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σχολίασε για μια ακόμα φορα την ηλικία του με τον δικό του ξεχωρίστο τρόπο, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του που επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρέθηκε στις κλήσεις του Γιάνε Άντερσον για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Εθνικής Σουηδίας με Γεωργία και Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ, στον όμιλο της Εθνικής μας.

Ο 40χρονος φορ της Μίλαν εξέφρασε την ικανοποίησή του που επέστρεψε στην Εθνική, μίλησε ακόμα μια φορά για την ηλικία του, τονίζοντας ότι μπορεί το σώμα του να γερνάει, ωστόσο το πρόσωπό του γίνεται νεότερο και έτσι είναι πιο όμορφος. Όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του, ανέφερε ότι θα παίξει όσο θέλει ο προπονητής του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου: "Είναι ωραία, επιτέλους. Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα.

Ηταν δύσκολο. Ηταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Επρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος.

Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ