BASKETBALL CH. LEAGUE

Περιστέρι bwin: Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε γιατί δέχθηκε τεχνική ποινή στο τελευταίο λεπτό του ημιτελικού με την Τενερίφη

Περιστέρι bwin: Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε γιατί δέχθηκε τεχνική ποινή στο τελευταίο λεπτό του ημιτελικού με την Τενερίφη
PRINTSCREEN

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τι συνέβη και δέχθηκε τεχνική ποινή στο τελευταίο λεπτό του ημιτελικού με την Τενερίφη.

Το Περιστέρι bwin κατέβαλε τεράστια προσπάθεια, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του BCL, καθώς ηττήθηκε από την Τενερίφη με 97-93.

Ο Βασίλης Σπανούλης δέχθηκε τεχνική ποινή 48" πριν το φινάλε, την οποία ο Κάιλ Γκάι μετέτρεψε σε πόντο για να γράψει το 93-88. Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τι συνέβη και χρεώθηκε με τεχνική ποινή από τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Ήταν ένα φάουλ που μόλις είδα. Σίγουρα δεν μπορείς να δώσεις αυτό το φάουλ, παίζω τόσα πολλά χρόνια μπάσκετ. Στα 48" χωρίς ο Χουέρτας να προσπαθεί να πάρει πλεονέκτημα, ή να πάει στο καλάθι, να δίνεις αυτό το φάουλ, το οποίο ήταν το πέμπτο του Τζο (σ.σ. Ράγκλαντ), ήταν σκληρό. Ήταν σκληρό να δώσεις αυτό το φάουλ. Όλοι κάνουν λάθη.

Παραπονέθηκα στον Μανουέλ (σ.σ. Ματσόνι) για αυτό το σφύριγμα, απλά λέω ότι δεν μπορείς να δίνεις αυτό το φάουλ, είναι ντροπή να δίνεις αυτό το φάουλ και σε εκείνο το σημείο. Ο κόσμος θέλει να δει τον αγώνα. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που έπαιξαν δύο σπουδαίες ομάδες, ήταν υπρβολικό για εκείνο το σημείο του παιχνιδιού".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ