ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Λεάο επέλεξε Ρονάλντο στο δίλημμα με Ιμπραχίμοβιτς και έσπευσε να διορθώσει

Ο Ραφαέλ Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς του Champions League κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Ραφαέλ Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς του Champions League κόντρα στην Πόρτο | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Λεάο εξέφρασε την προτίμησή του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε ερώτηση για τον ποιον προτιμά να έχει δίπλα στο γήπεδο και προκάλεσε αναστάτωση στα social media, με αποτέλεσμα να... αλλάξει απάντησή.

Στα 22 του χρόνια ο Ραφαέλ Λεάο μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως έχει βρει θέση τόσο στην Μίλαν όσο και στην εθνική Πορτογαλίας και αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα που έχει ήδη είναι πως συνεργάζεται με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου όπως είναι οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι γίνεται όμως όταν χρειαστεί να επιλέξει έναν εκ των δύο; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό αφού του έγινε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο των αγώνων που είναι να δώσει η Πορτογαλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ιρλανδία και Σερβία, με τον 22χρονο να "ψηφίζει" τον συμπατριώτη του.

"Ιμπραχίμοβιτς ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Προσπαθώ πάντα να μαθαίνω από αυτούς, είναι δύο μεγάλοι παίκτες. Είμαι πιο ευτυχής όταν μοιράζομαι τον αγωνιστικό χώρο με τον CR7 επειδή είναι ένας παίκτης που θαυμάζω πολύ", τόνισε ο νεαρός φορ, για να προσθέσει αναφορικά με τα ματς τωιν Ιβήρων:

"Περιμένουμε δύο τελικούς, δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Ιρλανδία και Σερβία είναι δυνατές ομάδες αλλά θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας".

Το άσχημο για τον Λεάο είναι πως η προτίμησή του για τον Ρονάλντο έφερε δυσαρέσκεια σε οπαδούς των ροσονέρι όπως φάνηκε από αντιδράσεις τους στα social media, σε τέτοιο βαθμό που ο Λεάο να χρειαστεί να "επιστρέψει" στο θέμα, και να κάνει τη σχετική διευκρίνιση, εξηγώντας πως "είναι ευτυχισμένος και με τους δυο".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ