ΜΙΛΑΝ

Ρομέν Φαβρ: "Είμαι έτοιμος να πάω στη Μίλαν, είναι ιδιαίτερο να σε καλεί ο Πάολο Μαλντίνι"

Ο Ρομέν Φαβρ με τη φανέλα της Μπρεστ
Ο Ρομέν Φαβρ με τη φανέλα της Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Γάλλος μέσος της Μπρεστ, Ρομέν Φαβρ, σε δήλωσή του στην ιταλική "Gazzetta dello Sport" τόνισε ότι ετοιμάζεται για να πάρει μεταγραφή στη Μίλαν, δηλώνοντας μάλιστα ότι ήθελε να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Ο Ρομέν Φαβρ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα "ραντάρ" της Μίλαν ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, με τον ίδιο μάλιστα να δηλώνει ότι είναι έτοιμος να πάει στους ροσονέρι.

Ο 23χρονος Γάλλος μέσος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Ligue 1 με τη φανέλα της Μπρεστ, καθώς σε 12 συμμετοχές έχει απολογισμό τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο Πάολο Μαλντίνι έχει εισηγηθεί για την απόκτησή του το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο η μετακίνηση αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί τον χειμώνα.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του στη "Gazzetta dello Sport' τονίζει ότι προετοιμάζεται σκληρά για τη μεταγραφή του στους ροσονέρι, δουλεύοντας σκληρά στο αγωνιστικό αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαβρ στην Gazzetta dello Sport για την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή του στη Μίλαν: "Προετοιμάζομαι για τη Μίλαν, επειδή όταν σε καλεί ο Πάολο Μαλντίνι είναι κάτι ιδιαίτερο. Είδα το ντέρμπι με την Ίντερ και ήθελα να ήμουν εκεί".

Είμαι πεπεισμένος ότι για να πετύχω σε ομάδες σαν τη Μίλαν πρέπει να προετοιμαστείς από πριν. Επομένως, έχω ατομική προπόνηση με προσωπικό προπονητή τρεις φορές την εβδομάδα, έναν διατροφολόγο για να τρώω υγιεινά και φυσικά έναν προπονητή "ψυχολόγο" για να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τα συναισθήματα και την πίεση σε μεγάλες ομάδες σαν τη Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A LIGUE 1 ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ