ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Live από το ΟΑΚΑ

Live από το ΟΑΚΑ
αεκ παο μικρα μεσα

To SPORT 24 βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει το κλίμα πριν από την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ (21:15 NS1) με φόντο... τα αστέρια του C.L

21:15 Εκπληκτική ατμόσφαιρα (η οποία ελπίζουμε να διατηρηθεί) από τους οπαδούς της Ένωσης κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

21:07 Μία μακέτα της Νέας Φιλαδέλφεια κρατάει ένα φίλος της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου. Το σύνθημα "Γηπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" δονεί την ατμόσφαιρα και ακολουθεί το παραδοσιακό πριν τα παιχνίδια της Ένωσης: "ΑΕΚ... ΑΕΚ... ΑΕΚ... ΑΕΚ..."

21:01 Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (αρχικά) και της ΑΕΚ (στη συνέχεια) φεύγουν για τα αποδυτήρια όπου θα ετοιμαστούν και θα ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει το ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

20:55 Οι εξέδρες στο ΟΑΚΑ αρχίζουν να παίρνουν χρώμα. Περίπου 25.000 φίλοι της Ένωσης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις θέσεις και αρχίζουν το δικό τους ζέσταμα ενόψει του τελευταίου αγώνα.

20:49 Ο Τροχανάς με τον Κανελλόπουλο έφτασαν στο ΟΑΚΑ. Ο τελευταίος μάλιστα αγόρασε και λαχεία κατά την είσοδό του! Ο Κριστόφ Βαζέχα μαζί με τον γιο του επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι αφίξεις συνεχίζονται με τον Νικολάου να κάνει την εμφάνισή του.

20:48 Στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βεκρής.

20:42 Στις οθόνες του Ολυμπιακού Σταδίου έπαιξε το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές να τραγουδάνε σύνθημα της Ένωσης. Σκοπός του νέου σποτ η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν.

20:40 Στον αγωνιστικό χώρο και ο Κάκος με τους βοηθούς του, Ακριβό και Ιωσηφόγλου.

20:39 Η σειρά των φιλοξενουμένων να βγουν για το δικό τους ζέσταμα. Πρώτος όπως πάντα ο Λουκάς Βύντρα αλλά αυτή τη φορά με κίτρινα (!) παπούτσια.

20:38 Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση πριν το μεγάλο ντέρμπι. Συνθήματα και χειροκροτήματα από τους οπαδούς στις εξέδρες και η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται.

20:35 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ:

Σάχα, Γεωργέας, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Κουτρομάνος, Καφές, Γκέντσογλου, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκάμπριελ, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα.

20:27 Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λίγο αργότερα την εμφάνισή τους έκαναν και οι Τάκης Φύσσας, Γιάννης Τοπαλίδης από πλευράς Εθνικής Ομάδας.

20:25 Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αντικατάστησε τον Περπαρίμ Χετεμάι που ήταν να ξεκινήσει στην 11άδα με το νεαρό Γκέντσογλου.

20:23 Στο Ολυμπιακό Στάδιο έφτασαν αυτή τη στιγμή οι Μελισσανίδης, Αντωνιάδης και Στράτος.

20:20 Φυλλάδια με το εξής μήνυμα σκορπίστηκαν έξω από το ΟΑΚΑ επί της Σπύρου Λούη.

" Εξωθούν σε παραίτηση Μανωλά, Μπάγεβιτς, Νικολάου...
Μεθοδεύουν επιστροφή Νικολαΐδη
Επιστροφή στην μιζέρια
Επιστροφή στις εφήμερες χαρές
Αδέρφια θα τους αφήσουμε



;"

20:15 Το "σεντόνι" με το σήμα της Σούπερ Λίγκα που θα καλύψει το κέντρο του αγωνιστικού χώρου βγαίνει αυτή τη στιγμή. Οι δύο αντίπαλοι θα παλέψουν, σε μία ώρα ακριβώς, για το... καλό σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ.

20:12 Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων αποχώρησαν για τα αποδυτήρια με τα κινητά ανά χείρας και τα ipod στα αυτιά.

20:07 Στο τέλος του τραγουδιού οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Σφυρίγματα και τα πρώτα συνθήματα ακούγονται στο ΟΑΚΑ.

20:05 Το ΟΑΚΑ συνήθισε σε ρυθμούς ΑC/DC και το "Τhunderstruck" δονεί αυτή τη στιγμή το Ολυμπιακό Στάδιο.
20:04 Στο ΟΑΚΑ και η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Τεν Κατε και τον Γκαλίνοβιτς να βγαίνουν πρώτοι από το πούλμαν.

19:55 Ο Σωτήρης Κυργιάκος βγήκε μόνος του στο γήπεδο, ακούμπησε το χορτάρι και αφού χειροκροτήθηκε θερμά από τους λιγοστούς οπαδούς στις εξέδρες, έφυγε κι αυτός για τα αποδυτήρια.

19:53 Κουβεντούλα, μία ματιά στο πρόγραμμα του αγώνα και επιστροφή στα αποδυτήρια για τους κιτρινόμαυρους.

19:51 Τα μεγάφωνα "ροκάρουν" και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να δουν την κατάσταση του χλοοτάπητα.

19:50 Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την συναυλία που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες οι AC/DC.

19:48 Στο ΟΑΚΑ η αποστολή της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Κυργιάκο του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη να δείχνει και να είναι ευδιάθετος.

19:40 Λίγος ο κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Τα δημοσιογραφικά γεμίζουν σιγά-σιγά και οι τεχνικοί ετοιμάζονται για την τελευταία μετάδοση της σεζόν.

19:35 Αφίσα και συνέντευξη του αναγεννημένου στα πλέι οφ Περπαρίπ Χετεμάι έχει το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα. Ο Φινλανδός μέσος μίλησε για την δύσκολη φετινή σεζόν και τόνισε πως η θέση της ΑΕΚ είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στο τελευταίο ματς είχαμε την ισοπαλία με την Λάρισα, τώρα πρέπει να κερδίσουμε. Όλοι οι παίκτες θέλουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα να παλέψουμε και να αγωνιστούμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί είναι η θέση της ΑΕΚ και φυσικά είναι φιλοδοξία για κάθε έναν από εμάς να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι Θα δώσουμε τα πάντα για το ματς αυτό.

19:33 Το αυτόματο πότισμα του Ολυμπιακού Σταδίου λειτουργεί για τελευταία φορά φέτος πριν από αγώνα. Στον αγωνιστικό χώρο (μακριά από τους πίδακες νερού) και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κάκος.

19:30 Σε τρεις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ δεν γνωρίζει τη σημασία της λέξης "ήττα". Οι κιτρινόμαυροι έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες αλλά σήμερα οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος σε αντίθεση με τους πράσινους που αρκούνται στην ισοπαλία και ας τελειώσει η σεζόν χωρίς νίκη επί της Ένωσης.

19:25 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κλείνουν την αγωνιστική σεζόν με φόντο την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο τους έκαναν την αρχή στις 31 Αυγούστου του 2008 με το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής και η μοίρα ήθελε αυτούς για να την τελειώσουν.






























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ