THE SPORTS ECONOMIST

Το status του Βαγιαννίδη και τα 2 εκατ. ευρώ που έβαλε στο τραπέζι η Χόφενχαϊμ

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Χόφενχαϊμ, η οποία έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, έβαλε στο τραπέζι σε σχετική αρχική διερευνητική κρούση προς τον Παναθηναϊκό 2 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή δεξιό μπακ, το στάτους του οποίου στους "πράσινους" μετά τη συμφωνία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ δεν φαντάζει ιδανικό για τις φιλοδοξίες του.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζορτζ Μπάλντοκ εκ των πραγμάτων αλλάζει την ανθρωπογεωγραφία της θέσης του δεξιού μπακ στους "πράσινους".

Άδηλο ακόμη το στάτους του Γιάννη Κώτσιρα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση, καλό κλίμα (φημολογείται) εκατέρωθεν, υπογραφές ακόμη όμως όχι ακόμη και παράλληλα κελεύσματα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων για τον 31χρονο.

Ο τρίτος, πλέον, της παρέας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης, έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, ωστόσο δεδομένα και ανεξαρτήτως της έκβασης των συζητήσεων Παναθηναϊκού – Κώτσιρα, το δικό του στάτους για την επόμενη χρονιά δεν φαίνεται να αλλάζει. Συμπληρωματικός προαλείφεται ο ρόλος του, κάτι που προφανώς δεν είναι το επιθυμητό για τον ίδιο τον "Βάγια".

Δεν αποκλείεται συνεπώς να τεθεί θέμα μεταγραφής του, ειδικά συνεκτιμώντας τόσο το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει, αλλά και τα σχετικά "παραθυράκια" που υπάρχουν στο συμβόλαιό του. Πιο σοβαρό φαίνεται πως είναι το έτσι κι αλλιώς δημοσιοποιημένο βάσει πρότερων σχετικών ρεπορτάζ ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ.

Το νέο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, είναι πως ο γερμανικός σύλλογος – δεδομένα βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ – υπογράμμισε αυτό το ενδιαφέρον, βάζοντας στο τραπέζι πριν λίγες εβδομάδες 2 εκατ. ευρώ μέσω διερευνητικής κρούσης από εντεταλμένους μεσάζοντες.

Πόσο που τη δεδομένη στιγμή δεν χαρακτηρίζεται επαρκές για τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως τον Ιανουάριο, σε άλλες σχετικές ερωτήσεις (όχι της Χόφενχαϊμ), οι "πράσινοι" αξίωναν 6 και 7 εκατ. ευρώ.

Τα δεδομένα όμως εκ των πραγμάτων λόγω της άφιξης του Μπάλντοκ έχουν αλλάξει και μένει να δούμε πόσο – σε συνδυασμό και με τις παραμέτρους του συμβολαίου του Βαγιαννίδη – και αν, θα μπορέσουν να αλλάξουν συνολικά και το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συζήτησης για παραχώρηση και υπό ποιες συνθήκες του διεθνή ακραίου αμυντικού.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ