ΑΕΚ

Με... χίλια για μετοχές - Την Κυριακή κρίνεται του Κυργιάκου

Με... χίλια για μετοχές - Την Κυριακή κρίνεται του Κυργιάκου
Δέλλας, τσιρίλο

Στους 1000 φιλάθλους αυξήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για αγορά μετοχών του δικεφάλου. Επιστροφή Δέλλα - Τσιρίλο;

Για ακόμα μια φορά ο κόσμος του δικεφάλου επιβεβαιώνει πως: "Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ". Τρεις μέρες μετά τη δημοσίευση για την προσπάθεια κάποιων φιλάθλων να δημιουργήσουν "λαϊκή βάση" στην Ένωση και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω.
Περίπου 1000 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκ των οποίων οι 250 έχουν απαντήσει κιόλας για αγορά μετοχών (σε περίπτωση πάντα που γίνει το αίτημα αποδεκτό από την ΠΑΕ).

Από 100 εγίναν 1000 και συνεχίζουν...


Ο δημιουργός πίσω από το όλο εγχείρημα είναι ο Νίκος Καραβάνατζης με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το SPORT 24 για να εξακριβώσει την πραγματικότητα και την αλήθεια πίσω από αυτή την προσπάθεια. Είναι ένας απλός φίλαθλος της ΑΕΚ και στο πλευρό του μέχρι στιγμής βρίσκονται περίπου 1000 φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Ο λόγος της δημοσίευσης του ονόματος είναι για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια από τον κόσμο για το αθώο της συγκεκριμένης πρότασης.

Σκοπός είναι οι 1000 να γίνουν 10.000 και παραπάνω ώστε να υπάρξει μια "δυνατή" κρούση προς την ΠΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Ιουνίου. Ο τρόπος επικοινωνίας είναι με ένα κενό mail στο [email protected] και στη συνέχεια θα σας σταλεί ένα mail που θα περιέχει 3 αρχεία.

1) Αίτηση "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος"

2) Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την πρωτοβουλία αυτή

3) Πρόταση προς ΠΑΕ ΑΕΚ

Στις ενότητες 2 και 3 που είναι σε μορφή pdf θα δείτε αναλυτικά την πρόταση αρχικά προς τον κόσμο και στη συνέχεια προς την ΠΑΕ, ενώ θα σας λυθεί και οποιαδήποτε απορία. Η ενότητα 1, είναι η αίτηση για να γίνετε και εσείς μέλος μιας προσπάθειας που μόνο καλό θα κάνει στο μέλλον της ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να πάρει την ομάδα... πραγματικά στα χέρια του.

Επιστροφή Kολλοσού και "sexy Βruno";


Έντονη φημολογία και όχι μόνο έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες με τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και τον Μπρούνο Τσιρίλο να βρίσκονται σε επικοινωνία με ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να επιστρέψουν. Και τις δύο περιπτώσεις τις κοιτάει με καλό μάτι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, άλλωστε με τον Αλεξόπουλο έξω για 4 με 6 μήνες η Ένωση θέλει κεντρικό αμυντικό.

Και ο "Τραι" αλλά και ο Μπρούνο, ξέρουν τη σημαίνει ΑΕΚ, δεν θα δυσκολευτούν να ενσωματωθούν στην ομάδα, είναι ηγετικές φυσιογνωμίες και αποτελούν αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της ομάδας. Μοναδικό ερωτηματικό η ηλικία και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο "αρχηγός" είναι στα 33 του ο Ιταλός είναι στα 32 του.

Πάντως, με δεδομένη την απουσία του Αλεξόπουλου και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με Ζεράλντο (αν δεν ανανεώσει θέλει να φύγει), Μαϊστόροβιτς (μείωση αποδοχών), Κυργιάκος (μείωση αποδοχών), τότε είναι σίγουρο πως παίκτες με τα χαρακτηριστικά των Δέλλα και Τσιρίλο, που θα μπούν κατευθείαν στην ομάδα και θα παίξουν, δεν βρίσκεις εύκολα και... φθηνά.

Κλεφτές ματιές για Μόρα


Πλην αυτών των δύο περιπτώσεων υπάρχει και ο Μόρας. Ο αμυντικός της Μπολόνια παίζει την Κυριακή την παραμονή της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία και αν δεν τα καταφέρει ο υποβιβασμός θα σημάνει απευθείας και τη λύση του συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μόρας θα είναι ελεύθερος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μαζί με τον Στέλιο Μανωλά έχει πολύ καλή άποψη τον Έλληνα αμυντικό. Επίσης και ο παίκτης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, σε συνέντευξη του, για τον Ντούσαν και ο Στέλιο.

Την Κυριακή αποφασίζει ο Μπάγεβιτς για Κυργιάκο

Αύριο (Κυριακή 31/5) θα αποφασίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την συμμετοχή του Σωτήρη Κυργιάκου στον ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, όμως το γεγονός ότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Σέρβο τεχνικό.






























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ