ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κρούση" σε Ιμπσον

"Κρούση" σε Ιμπσον
Ιμπσον

Οι "πράσινοι" κατέθεσαν πρόταση στην Πόρτο για δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου, Ίμπσον

Μετά τους Εντογέ και Μάλαρτζ, οι "πράσινοι" φέρεται να έχουν άμεσο στόχο την απόκτηση του Ιμπσον της Πόρτο. Ετσι την Κυριακή ζήτησαν τον Βραζιλιάνο από την ομάδα των "δράκων" με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς 1.5 εκ. ευρώ για την επόμενη χρονιά.
Σίγουρα, η περίπτωση του δεν φαντάζει εύκολη, αλλά τόσο ο Ζοσέ Πεσέιρο (τον θέλει πολύ) όσο και ο Γιάσμικο Βέλιτς προσπαθούν με ότι μέσο μπορούν να πείσουν τους ανθρώπους της Πόρτο, να πουν το οριστικό "ναι" για την μετακομισή του στο "τριφύλλι".

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μέσοςμε την σειρά του εξετάζει και κάποιες άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του απο ομάδες της χώρας του για να πάει δανεικός, όμως οι άνθρωποι της Πόρτο δεν θέλουν να πάει στην Λατινική Αμερική, αλλά να τον παραχωρήσουν σε σύλλογο της Ευρώπης.

Στο προσκήνιο (ξανά) και ο Μάρτινς

Στην Πορτογαλία, δεν έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρλος Μάρτινς της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Όσον αφορά τον μέσο των "λιονταριών", απο την στιγμή που δεν επιβεβαιώθηκαν οι Ισπανοί για συμφωνία με την Ουέλβα, κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ν' απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε πρώτο πλάνο και ο Μαντρίντ
Νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Αργεντινό μέσο Αντρές Μαντρίντ, ωστόσο συνεχίζουν να τονίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει η υλοποίηση μιας τέτοιας μετεγγραφής.

Η "Ο' Jogo" γράφει ότι λίγες μέρες αφότου ανέλαβε τις τύχες του "τριφυλλιού" ο Ζοσέ Πεσέιρο και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου της Μπράγκα, ο ίδιος ο Μαντρίντ συνεχίζει να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την πιθανότητα να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ομως, συμπληρώνουν οι Πορτογάλοι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέρριπτε να μάθει το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι το ετήσιο συμβόλαιό του δεν είναι απαγορευτικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ωστόσο την κατάσταση περιπλέκει η ρήτρα ύψους 5 εκ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κάτι που σίγουρα κάνει πολύ πιο δύσκολη την απόκτησή του από τους ενδιαφερόμενους.

Ο Μαντρίντ έχει συμβόλαιο έως το 2009 με την Μπράγκα κι οι Πορτογάλοι δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά.

"Κατασκοπεία" για "ταλέντα"

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Ζοσέ Πεσέιρο προκειμένου να βρει κάποιο "ταλέντο" βρέθηκε την Ολλανδία για να παρακολουθήσει αγώνες που διεξάγονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων κάτω των 21 ετών.

Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισραήλ, Τσεχία, Αγγλία, Ιταλία και Σερβία οι ομάδες που συμμετέχουν και εκτός από τους χιλιάδες μάνατζερ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών ομάδων και ο Παναθηναϊκός είχε τα δικά του "μάτια" στο τουρνουά, αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των ελπίδων της Πορτογαλίας με την αντίστοιχη του Βελγίου με το βλέμμα του να "πέφτει" σε δύο-τρεις καλές περιπτώσεις. Αυτές των Σεμέδο (22 ετών, Κάλιαρι-δανεικός), Ολιβέιρα (23 ετών, Μαρίτιμο) και Μασάδο (21 ετών, Λειρία-δανεικός).

Ερχονται και τα διαρκείας

Μέσα στην εβδομάδα (Τετάρτη 13 Ιουνίου) αναμένεται η "πράσινη" ΠΑΕ να ανακοινώσει τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη καινούργια περίοδο (2007-08), με τους ιθύνοντες να περιμένουν σίγουρα αρκετή κίνηση λόγω της αλλαγής έδρας (με την επιστροφή στην Λεωφόρο Αλεξάδρας).

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ