ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο... ταυρομάχος Πεσέϊρο

Ο... ταυρομάχος Πεσέϊρο
ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ

Ο Ζοσέ Πεσέϊρο εκτός απο προπονητής είναι και... ταυρομάχος!

Το φετινό καλοκαίρι ο Ζοσέ Πεσέίρο συμφώνησε με τους "πράσινους" και δηλώνει αποφασισμένος ν' αποδείξει στην πράξη οτι διαθέτει "ατσάλινα" νεύρα και οτι είναι ιδανικός για ειδικές αποστολές.
Πάντως, το βιογραφικό του έχει μια λεπτομέρεια που δείχνει οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει άγνοια κινδύνου, αφού εκτός απο προπονητής είναι και... ταυρομάχος. Όχι, δεν διαβάσατε λάθος, ο Πεσέϊρο μεγάλωσε στην πόλη, Κορούτσε, όπου είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας, όμως το αξιοσημείωτο είναι οτι νέος τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει πάρει μέρος σε ταυρομαχία και τα έχει καταφέρει μια χαρά.

Το άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τον... ταυρομάχο προπονητή του Παναθηναϊκού δημοσίευσε την Τετάρτη ο "Ελεύθερος Τύπος" και έχει την υπογραφή του Βαγγέλη Μελέκογλου, όμως "όλα τα λεφτά" είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Ζοσέ Πεσέϊρο να πιάνει τον ταύρο απο τα κέρατα και να τον βγάζει νοκ άουτ.

Φέτος το καλοκαίρι είναι και πάλι στην πόλη που γεννήθηκε, όμως αυτή την φορά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για να τον δούμε μέσα στην αρένα απέναντι απο έναν ταύρο, αφού το "μυστικό" του πλέον μαθεύτηκε και δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει συνέχεια (αυτή την χρονική στιγμή) σε αυτό το άκρως αντυπωσιακό αλλά και επικίνδυνο χόμπι...





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ