ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βαλέντε: "Ολυμπιακός για Τεϊξέιρα"

Ο ατζέντης του Φιλίπε Τεϊξέιρα βάζει... φωτιά με τα λεγόμενα του στο SPORT 24. ''Ελπίδες έχει ο Ολυμπιακός, όχι ο Παναθηναϊκός''

"Δηλαδή κύριε Βαλέντε πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες να έλθει ο Τεϊσέιρα στην Ελλάδα;"

"Όχι. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην έλθει αλλά είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό" αποκάλυψε στο SPORT 24 ο ατζέντης του μέσου της Ακαντέμικα Κοίμπρα και γέννησε μυριάδες ερωτήματα.

Είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια των μάνατζερ αυτή την εποχή; Ή απλά μια μυστική αποστολή του Ολυμπιακού που βλέπει το φως της δημοσιότητας; "Δεν έχουμε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Την περιμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες γιατί έχει υπάρξει ήδη επαφή. Ο Φιλίπε ενθουσιάστηκε με τα νέα γιατί γνωρίζει την ομάδα.

Μου είπε ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ που θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί. Μίλησα με κάποιον άνθρωπο των Ελλήνων (σ.σ. ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται το όνομα) και είμαι αισιόδοξος. Ο Ολυμπιακός έχει χρήματα και μπορεί να αποκτήσει τον Φιλίπε αν θέλει".





Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πάντως είδε πρώτα το φως της δημοσιότητας. "Μίλησα αρκετές φορές με τον κύριο Βέλιτς. Θεωρούν ότι είναι ακριβός ο ποδοσφαιριστής και δεν πιστεύω ότι ασχολούνται πλέον με την περίπτωση του.

Από ότι κατάλαβα από την κουβέντα μου με τον κύριο Βέλιτς ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει μόνο ελεύθερους παίκτες. Ο Φιλίπε δεν είναι".





Ο Φιλίπε Τεϊξέιρα ένας μάγος τσέπης, όπως αποκαλείται λόγω του γεγονότος ότι είναι μικρός το δέμας, κατέχει το 45% των δικαιωμάτων του και το υπόλοιπο το 55% η Ακαντέμικα.

Η ρήτρα του στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει είναι 750 000 ευρώ αλλά η ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει πρέπει να καταβάλλει μόλις 450 000 ευρώ στην ομάδα και έπειτα να συμφωνήσει για την αμοιβή με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Γεννημένος στο Παρίσι είναι ένα παλαιάς κοπής δεκάρι με τεχνική δεξιότητα που έγειρε κουβέντα για το αν έπρεπε να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας, με τις εφετινές πληθωρικές του εμφανίσεις.

Αρτίστας με απρόσμενες κινήσεις, που ίσως έμαθε στο πλάι του Ροναλντίνιο, όταν αγωνίζονταν και οι δύο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τον Ιανουάριο οι φήμες περί μετακίνησης του στην Μπενφίκα είχαν γιγαντωθεί αλλά η πρόταση δεν υποβλήθηκε ποτέ

Έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και θεωρείται ένας από τους πλέον προικισμένους μέσους της στη χώρα. Πριν από δύο εβδομάδες η σύζυγος του έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί και αυτό φέρεται να είναι ένα μικρό εμπόδιο για τη μετακίνηση του.

Μικρή ανησυχία ίσως προκαλέσει το γεγονός πως ο Φιλίπε Τεϊξέιρα θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες για να αφαιρέσει μια βίδα από το πόδι του.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ