ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Παναθηναϊκό ο Τεϊσέιρα

Θέλει Παναθηναϊκό ο Τεϊσέιρα
ΤΕΙΣΕΙΡΑ

Ο Φιλίπε Τεϊσέιρα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις επαφές με τους "πράσινους"

Ο Παναθηναϊκός έχει έλθει σε επαφή με τον Τεϊσέιρα όπως βεβαιώνει ο γεννημένος στο Παρίσι μέσος της ομάδας της Κοίμπρα. «Υπάρχει ενδιαφέρον και έχει υπάρξει επαφή της ομάδας με τον ατζέντη μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, μία από τις μεγάλες της Ελλάδας, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ (ανενημέρωτος ο Πορτογάλος αρτίστας). Θα είμαι ευχαριστημένος αν συμπεριληφθώ στα πλάνα του κλαμπ» σχολίασε ο Τεϊσέιρα.

Θετική εμφανίζεται και η διοίκηση της Ακαντέμικα παρά την κόντρα που μπορεί να υπάρξει για την απόκτηση του Ντάμε Εντογιέ. «Αν πληρώσουν τα χρήματα της ρήτρας μπορούν να τον αποκτήσουν. Δεν πρόκειται να βάλουμε κανένα εμπόδιο μιας και η μετακίνηση θα είναι για το καλό της ομάδας και του παίκτη» είπε ο Βάσκο Ζερβάσιο.

Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για τη μετακίνηση είναι 750 000 ευρώ μιας και το συμβόλαιο του Τεϊσέιρα με τους «φοιτητές» εκπνέει το 2009. Για τον 26χρονο μέσο είχε επιδείξει ενδιαφέρον παλιότερα τόσο η Λιόν, όσο και η Μπενφίκα.

Πλησιάζει ο Μπενάλιο



Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Μπενάλιο βρίσκονται οι "πράσινοι" σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Αντένα 1" της Πορτογαλίας. Εκεί φιλοξενήθηκε και ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κ. Βέλιτς, ο οποίος απάντησε σε σχετικό ερώτημα: " Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή είναι ότι δεν έχει κλείσει".

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους και όσα μεταδόθηκαν ο πρόεδρος της Μαδέιρα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον "Αντένα 1" και μίλησε για το ενδιαφέρον της Νασιονάλ για τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα Μορέτο. Στο διάλειμμα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι γίνειται με την υπόθεση του 23χρονου Ελβετού γκολκίπερ και εκείνος του αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ