ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάλαρτζ... ο δεύτερος

Μάλαρτζ... ο δεύτερος
Μάλαρτζ

Μετά τον Βάντσικ, οι πράσινοι δίνουν την φανέλα με το Νο1 στον Πολωνό, Αρκάντιους Μάλαρτζ, τη δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΟ

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Ξάνθης ο οποίος "έκλεψε" την θέση του βασικού Πιζανόφσκι και καθιερώθηκε από την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ως βασικός πορτιέρο της ακριτικής ομάδας, αποτέλεσε τελικά την επιλογή των ανθρώπων του "τριφυλλιού" που τον "έκλεισαν".
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς σε συνεργασία με τον Πεσέιρο και τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" είχε τις καλύτερες εντυπώσεις από όσα είχε παρακολουθήσει και έδωσε το ΟΚ.

Ετσι, ο κ. Βαρδινογιάννης συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, κ. Πανόπουλο, ο οποίος φέρεται να είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ που κέρδισε στην "μάχη" του Ντιέγκο Μπενάλιο (δεν έπεσαν οι απαιτήσεις της Νασιονάλ) και έρχεται στην θέση του Πιερ Εμπεντε, αναμένεται στην Αθήνα ίσως και σήμερα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που εκτός απρόοπτου θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Το who is who του Μάλαρτζ

1999-00: Γκβάρντια Βαρσοβίας 0
2000-01: Γκβάρντια Βαρσοβίας 0
2001-02: Σβιτ 0
2002-02: Σβιτ 0
2003-04: Σβιτ 19(1)
2004-05: Αμίκα Βρόνκι 10
2005-06: Αμίκα Βρόνκι, Λεχ Πόζναν 2
2006-07 Skoda Ξάνθης 25

Εντουαρντίνιο: "Πιο δυνατός και ανταγωνιστικός"

Ο εκ των βοηθών του Πεσέιρο στον πάγκο του "τριφυλλιού", Εντουαρντίνιο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Jornal de Madeira", υποστήριξε πως ο ελληνικός σύλλογος αποτελεί πρόκληση και πως θα προσπαθήσει με τους συνεργάτες του να τον κάνουν να κυριαρχήσει στην Ελλάδα.

"Η Ελλάδα είναι ελκυστική πρόκληση, γιατί θα δουλέψουμε στην ομάδα της Ελλάδας με τα περισσότερα διαπιστευτήρια. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει και να κυριαρχήσει, σε μία περίοδο όπου ο ανταγωνισμός έχει γίνει πολύ σκληρός.

Ο Πεσέιρο και ο Βέλιτς διαμορφώνουν την προετοιμασία έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να είναι πιο δυνατός και ανταγωνιστικός, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται".





Σενάρια (για Μάντζιο) και σενάρια (για Εκι)....



Στην Γερμανία και την ελληνική παροικία των Κυργιάκο, Αμανατίδη, δεν αποκλείται να βρεθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος από την νέα χρονιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", η διοίκηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης η οποία έχει παρακολουθήσει τον διεθνή επιθετικό προχώρησε σε επίσημη πρόταση προς το σύλλογο.

Από τη πλευρά τους οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν απαντήσει (αρνητικά ή θετικά) διατηρώντας ακόμα ανοικτό το θέμα παραχώρησής του ή όχι στον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Κολον Σάντα Φε για τον Εζεκιέλ Γκονζάλες, ο οποίος παρά τους τραυματισμούς του και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής παραμένει στον στόχο ομάδων από την πατρίδα του.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ