ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου

Πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου
Μπενάλιο, Παναθηναϊκός

Βασικός και πρώτος στόχος η απόκτηση γκολκίπερ. Πρεμιέρα των "πράσινων" στις 9 Ιουλίου, επιστροφή τον Αύγουστο

Η πίεση για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπενάλιο, ξαφνικά (έλεω των δηλώσεων του προέδρου της Νασιονάλ) αναθερμάνθηκε σε σημείο που οι "πράσινοι" είναι ικανοί να αποκτήσουν τον 23χρονο γκολκίπερ.
Η διοίκηση της Νασιονάλ Μαδέϊρα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας φέρεται να έχει ρίξει τις διαπραγματεύσεις της με τις ενδιαφερόμενες ομάδες και συζητάει την παραχώρηση του διεθνή Ελβετού σε ποσό που δεν ξεπερνάει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το γεγονός αυτό από μόνο του αναγκάζει τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" με την συναίνεση του κ. Πεσέιρο να συνεχίσουν και να αυξήσουν την πίεσή τους, προκειμένου να ντύσουν στα "πράσινα" των υψηλόσωμο τερματοφύλακα, αφήνοντας στο συρτάρι τις άλλες προτάσεις που έχουν (π.χ. του Μαρτσέλο Μορέτο, του γκολκίπερ της Μπενφίκα).

Η πρώτη "πράσινη"...


Στην πόλη Ιβερντόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί το "χτίσιμο" του νέου Παναθηναϊκού με την "πράσινη" ΠΑΕ να ανακοινώνει πως η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Ζοσέ Πεσέιρο θα ξεκινάει στις 9 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Ελβετία θα γίνουν τρία φιλικά και η αποστολή θα επιστρέψει την 1η Αυγούστου στην χώρα μας.

Η ανακοίνωση...

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν θα γίνει στην Παιανία στις 9 Ιουλίου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου για το πρώτο στάδιο μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Την επομένη η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ελβετία και την πόλη Ιβερντόν. Από τις 21 Ιουλίου θα διαμένει στο Grand Hotel Yverdon και θα προπονείται στο Stade Communale D´Yverdon μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Ελβετία ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στις 24, 28 και 30ή 31/7.

Οι αντίπαλοι καθώς και τα γήπεδα διεξαγωγής των φιλικών θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα την 1η Αυγούστου



".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ