ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για τις κυρώσεις στην Τσέλσι: "Δεν φταίνε οι εργαζόμενοι, μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Πούτιν"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ματς του Champions League απέναντι στην Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως κατανοεί τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Τσέλσι αυτή την εποχή λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τονίζοντας πως ο άνθρωπος που έχει την αποκλειστική ευθύνη είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να είναι τα πράγματα αυτή την εποχή στην Τσέλσι, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να την έχει φέρει στη δίνη ενός τρομερού κυκλώνα που απειλεί να την ισοπεδώσει. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρέθηκε στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης λόγω της σχέσης του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τους μπλέ, με την πώληση ωστόσο των Λονδρέζων να έχει μπει πλέον στον πάγο.

Παράλληλα, η ομάδα του δυτικού Λονδίνου δεν μπορεί με την υπάρχουσα κατάσταση ούτε να αγοράζει, ούτε να πουλάει αλλά και ούτε να ανανεώνει συμβόλαια παικτών, ενώ δεν έχει δικαίωμα να εκδίδει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της και δικαίωμα εισόδου στο Στάμφορντ Μπριτζ έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Σε μία μάλιστα περίοδο που η ομάδα πήρε ειδική άδεια για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League, το πρόβλημά της έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης σε όλο το Νησί, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δέχεται σχετική ερώτηση για τους μπλε και να υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι απόρροια της δράσης ενός μόνο ανθρώπου: του Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Δεν ξέρω για το ρόλο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε όλο αυτό αλλά μπορείτε να πείτε πως είναι κοντά στον Πούτιν. Πιστεύω πως αυτό που έπραξε η κυβέρνηση της Βρετανίας ήταν το σωστό.

Δεν μιλάω πολύ συχνά με τον Τόμας (Τούχελ). Οι εργαζόμενοι της Τσέλσι δεν ευθύνονται για αυτό που συμβαίνει. Ένας άνδρας είναι υπεύθυνος για αυτό και είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν", δήλωσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ την Παρασκευή, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το σαββατιάτικο (12/3, 14:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος των κόκκινων απέναντι στην Μπράιτον.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ