ΤΣΕΛΣΙ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μέτρα κατά Αμπράμοβιτς από κυβέρνηση Τζόνσον, δεν μπορεί να πωληθεί η Τσέλσι

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 για την Premier League.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε αγώνα της Τσέλσι με τη Σάντερλαντ το 2015 © 2022 MATT DUNHAM, FILE / AP IMAGES

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται μεταξύ των επτά Ρώσων ολιγαρχών, στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις από τη Βρετανική Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πώληση της Τσέλσι να μπαίνει στον "πάγο".

Η κυβέρνηση της Αγγλίας ανακοίνωσε το "πάγωμα" της περιουσίας επτά Ρώσων ολιγαρχών, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με την πώληση της Τσέλσι να είναι αδύνατη όσο ισχύει η "τιμωρία".

Μαζί με τις κυρώσεις, η Αγγλική κυβέρνηση εξέδωσε ειδική άδεια, η οποία επιτρέπει τη συνέχιση των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της Τσέλσι. Η άδεια συμπεριλαμβάνει το να συνεχίσουν οι Μπλε να αγωνίζονται κανονικά, για "την προστασία της Premier League και της ευρύτερης ποδοσφαιρικής πυραμίδας των οπαδών και των υπολοίπων οπαδών", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Εκτός από το "μπλόκο" στην πώληση, η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει αγορές ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε και να υπογράψει νέα συμβόλαια με τους παίκτες της.

Επιπλέον δεν θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της και πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας, ενώ στο γήπεδο δεν θα γίνονται πωλήσεις προϊόντων της ομάδας.

Θα λειτουργούν μόνο οι καντίνες και τα εστιατόρια εντός του γηπέδου.

Η άδεια θα βρίσκεται υπό διαρκή ανανέωση, σε στενή συνεργασία της κυβέρνησης με τις αγγλικές αρχές. Επιπλέον, ο Αμπράμοβιτς "έφαγε" ταξιδιωτικό ban, πράγμα που σημαίνει ότι δεν του επιτρέπεται η είσοδος ή η παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ