ΤΣΕΛΣΙ

Τούχελ: "Όσο έχουμε φανέλες και λεωφορείο να πηγαίνουμε στα παιχνίδια, θα είμαστε εκεί"

Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λιλ στο Στάμφορντ Μπριτζ για το Champions League.
Ο Τόμας Τούχελ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λιλ © 2022 IAN WALTON/ AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση της Τσέλσι μετά τις κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα σταματήσει να παλεύει.

Οι εξελίξεις στην Τσέλσι είναι ραγδαίες. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βρίσκεται μεταξύ των επτά Ρώσων ολιγαρχών, στους οποίους επιβλήθηκαν κυρώσεις από τη Βρετανική Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα η πώληση των μπλε να μπαίνει στον "πάγο".

Τα προβλήματα που προκαλούνται στην Τσέλσι είναι πολλά, ενώ η Τσέλσι θα μιλήσει με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, για χαλάρωση των κυρώσεων.

Στην σκιά όλων αυτών των γεγονότων, η Τσέλσι επικράτησε 3-1 της Νόριτς. Ο Τόμας Τούχελ μίλησε στο BBC μετά το τέλος του αγώνα αποκαλύπτοντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα σταματήσει να παλεύει.

"Όσο έχουμε αρκετές φανέλες και λεωφορείο να πηγαίνουμε στα παιχνίδια θα είμαστε εκεί και θα παλεύουμε σκληρά. Πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Δεν βλέπαμε τι ερχόταν χθες, δεν ξέρουμε τι έρχεται στο μέλλον" ανέφερε συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ