CHAMPIONS LEAGUE

Κετσπάγια: "Συγχαρητήρια στα παιδιά”

Κετσπάγια: "Συγχαρητήρια στα παιδιά”
Κετσπάγια

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τιμούρ Κετσπάγια που δήλωσε για τους ποδοσφαιριστές του: “Για μένα πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ”.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ανόρθωσης που γνώρισε την πρώτη αλλά γλυκιά ήττα στην ιστορία του από τον Ολυμπιακός είπε: “ Τη νίκη την αξίζουν οι ποδοσφαιριστές. Παλέψανε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα με 11 πρωταθλήματα σε 12 χρόνια. Αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά, για μένα έχουν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Αφού το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Δεχθήκαμε γκολ δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να πάμε και να διασκεδάσουμε το κάθε παιχνίδι. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά”.

Τραϊανός Δέλλας: " Το πιστεύαμε ήταν δύσκολο. Το αξίζαμε. Σταθήκαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα πίεζε. Προσπάθησαν με τις γνωστές τακτικές τους να απειλήσουν αλλά όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους, έμειναν ψύχραιμοι και πήραμε την πρόκριση".

Γιάννης Σκοπελίτης: " Τα παιδιά είχαν μία καταπληκτική παρουσία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που κρατήσαμε τον Ολυμπιακό μακριά από την περιοχή μας και τελικά πήραμε δίκαια την πρόκριση. Στην αρχή της σεζόν δεν το πιστεύαμε, δεν το είχαμε σαν στόχο αλλά πρέπει σιγά σιγά να το πιστέψουμε και εμείς. Θα παίξουμε με αξιοπρέπεια, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μία τεράστια ομάδα και θα βρει τον δρόμο της".

Σάβιο: " Ήταν αδύνατο να ανατραπεί το 3-0. Κάναμε ότι έπρεπε. Μπορείτε να περιμένετε τα πάντα από την Ανόρθωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε καλή ομάδα".

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια χωρίς διάθεση να δηλώσουν τίποτα κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις προς τους δημοσιογράφους εκτός από τον αρχηγό των πρωταθλητών.

Τζόρτζεβιτς: " Δύσκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό, δεν καταφέραμε να περάσουμε στην μεγάλη διοργάνωση και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και λυπάμαι πολύ για αυτό. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να το ξεπεράσουμε γιατί έχουνε μία δύσκολη χρονιά με υποχρεώσεις. Είναι δύσκολη στιγμή γιατί μετά από 11 χρόνια δεν θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Πρέπει να βρούμε την δύναμη και να συνεχίσουμε.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για όλη τη χρονιά αλλά σίγουρα μας επηρεάζει ο αποκλεισμός. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις.

Πρέπει να βρούμε την δύναμη να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν είχαμε ηρεμία στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ηρεμία δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ, είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά δεν είχαμε τύχη.

Διάθεση υπήρχε αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε ο διαιτητής. πολλές φορές έκοψε το παιχνίδι και πάγωσε τον ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις και δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό.

Οι νίκες θα φέρουν ηρεμία στην ομάδα και εμείς θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με την περσινή ομάδα. Φέτος είχαμε προκριματικά πέρσι όχι".



















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ