CHAMPIONS LEAGUE

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το SPORT 24 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
New Image

Το SPORT 24 έχει πάρει από νωρίς τη θέση του στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει το καυτό κλίμα πριν από τον σπουδαίο αγώνα Ολυμπιακός-Ανόρθωση (21:45 ΝΕΤ)

*21:45... Ο αγώνας άρχισε! Δείτε τον live μέσα από την πλατφόρμα του SPORT 24.

*21:40... Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

*21:35... H σύνθεση της Ανόρθωσης: Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Κατσαβάκης, Δέλλας, Κωνσταντίνου, Λεϊβακάμπεσι, Ντομπρασίνοβιτς, Πάουλο Κόστα, Λαμπάν, Μπαρτόν, Σόσιν.

*21:31... "Όλε, όλε" στην ανακοίνωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

*21:30... Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μέσα σε αποθέωση, επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

*21:29... Οι παίκτες της Ανόρθωσης επιστρέφουν στα αποδυτήρια και αποδοκιμάζονται έντονα.

*21:25... Είκοσι λεπτά έμειναν για τη σέντρα. Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

*21:20... Οι τρεις διαιτητές επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

*21:16... "Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς", φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

*21:15... Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Λεονάρντο, Στολτίδης, Ντουντού, Γκαλέτι, Λέτο, Μπελούτσι, Κοβάτσεβιτς.

*21:10... Το γήπεδο είναι κατάμεστο. Οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας τραγουδούν τον ύμνο του Ολυμπιακού και ζητούν νίκη-πρόκριση επί της Ανόρθωσης.

*21:09... Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν αγωνιστικό χώρο, μέσα σε επιδοκιμασίες. Πανδαιμόνιο...

*21:08... Ο Φάντελ με τους βοηθούς του βγήκαν για τη δική τους προθέρμανση. Και οι τρεις πέρασαν απαρατήρητοι.

*21:02... Το φαληρικό γήπεδο... στο πόδι! Νικοπολίδης και Κόβατς βγήκαν για το ζέσταμα.

*20:59... Βγήκαν και οι υπόλοιποι παίκτες της Ανόρθωσης για την καθιερωμένη προθέρμανση. Οι αποδοκιμασίες είναι εκκωφαντικές.

*20:58... Οι οπαδοί της Ανόρθωσης συνεχίζουν να τραγουδούν, αλλά η παρουσία τους δεν μπορεί να γίνει αισθητή. Όπως προαναφέραμε, τα εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους είναι 1.557.

*20:57... Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επευφημούν την ομάδα τους και το γήπεδο... παίρνει φωτιά.

*20:55... Νέες συστάσεις από τα μεγάφωνα για προστασία του Ολυμπιακού από ενδεχόμενη τιμωρία.

*20:52... Βγήκαν για προθέρμανση οι δύο τερματοφύλακες της Ανόρθωσης. Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο Άριαν Μπεκιάι βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της πειραϊκής ομάδας... Οι Κύπριοι κάνουν ζέσταμα μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων του Ολυμπιακού.

*20:45... Μία ώρα πριν από τη σέντρα, μέσα στο γήπεδο, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων έχει περιοριστεί στην ανταλλαγή ύβρεων και συνθημάτων υπέρ του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης, αντίστοιχα. Η ατμόσφαιρα είναι καθαρά ποδοσφαιρική.

*20:33... Τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού κορυφώνονται... Το πέταλο των οργανωμένων έχει ήδη γεμίσει.

*20:30... Συνεχίζονται οι εκκλήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

*20:28... Οι ποδοσφαριστές των δύο ομάδων επέστρεψαν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν ενόψει της προθέρμανσης.

*20:23... Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγονται συστάσεις προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού για να μη γίνει το παραμικρό επεισόδιο.

*20:19... Υβριστικό σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Τραϊανό Δέλλα.

*20:17... Πλέον, στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και τρεις του Ολυμπιακού, άπαντες με αθλητική περιβολή, στην καθιερωμένη βόλτα. Σε λίγο θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια προκειμένου να επανέλθουν για την προθέρμανση.

*20:15... Οι οπαδοί της Ανόρθωσης προτρέπουν τους παίκτες της ομάδας τους να πάρουν την πρόκριση.

*20:13... Από τη μία βγαίνουν παίκτες του Ολυμπιακού και αποθεώνονται και από την άλλη παίκτες της Ανόρθωσης και αποδοκιμάζονται. Η προθέρμανση, πάντως, αργεί ακόμα.

*20:02... Εκατέρωθεν συνθήματα από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

*19:54... Η ατμόσφαιρα σιγά-σιγά ζεσταίνεται. Το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού γεμίζει και το τραγούδι αρχίζει...

*Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις οπαδοί της Ανόρθωσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

*19:40... Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή, βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και συνομιλεί με παράγοντες της ομάδας του.

*19:32... Η μουσική που παίζει από τα μεγάφωνα, μπορεί να είναι δυνατή, όμως τα συνθήματα των οπαδών των δύο ομάδων... σκεπάζουν τους "ξένους" ήχους.

*19:30... Η ήδη υπάρχουσα Αστυνομική δύναμη που βρίσκεται γύρω από τους οπαδούς της Ανόρθωσης (στις Θύρες 26 και 27), για την ασφάλειά τους, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

*19:28... Οι παίκτες της Ανόρθωσης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις φόρμες. Σηκώνοντας τα χέρια τους, ανταποδίδουν το χειροκρότημα των φιλάθλων τους. Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες.

*19:26... Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ακόμα λιγοστοί στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά οι αποδοκιμασίες προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης δεν λείπουν.

*Το σύνθημα για τη νίκη-πρόκριση δίνει ο Φερνάντο Μπελούτσι, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο match program. O Αργεντινός μέσος τονίζει ότι ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπει δυνατά και να πιέσει μέχρι το ενενήντα για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης. " Πρέπει να τους πρεσάρουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα", ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά, ενώ υπόσχεται στους φιλάθλους ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν τα αδύνατα, δυνατά για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, φιλοξενείται μήνυμα του αρχηγού της πειραϊκής ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με αποδέκτη τον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να μην γίνουν έκτροπα στις εξέδρες. Αναλυτικά:

" Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα η ομάδα μας δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, με στόχο την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου παιχνιδιού και την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προσπάθεια αυτή, καθοριστική θα είναι πιστεύω η δική σας συμπαράσταση, καθώς είστε ο δωδέκατος παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Όλοι μαζί, εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσείς από την κερκίδα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση, προστατεύοντας ωστόσο την ομάδα μας και την έδρα μας από ενέργειες που μπορούν να κακό στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.



Δυστυχώς, στο πρώτο παιχνίδι δεν καταφέραμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τόσο ατομικά ο καθένας, όσο και σαν σύνολο, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον αντίπαλό μας να κερδίσει, εκμεταλλευόμενος και τα λάθη μας στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Το παιχνίδι αυτό είτε το θέλουμε, είτε όχι ανήκει στο παρελθόν και ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε στην Κύπρο, είναι να κερδίσουμε σήμερα και να πάρουμε την πρόκριση.

Εκπροσωπώντας, σαν αρχηγός και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουμε τη νίκη-πρόκριση και να φέρουμε έτσι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για μία ακόμα φορά στους ομίλους της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην προσπάθεια για τη νίκη και την πρόκριση,

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς".

*Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά... Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στους οπαδούς της Ανόρθωσης, πετώντας πέτρες, καδρόνια, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα έξω από το φαληρικό γήπεδο. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και ήρθε αντιμέτωπη με τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας. Πλέον, επικρατεί ηρεμία.

*19:00... Οι οπαδοί της Ανόρθωσης βρίσκονται από νωρίς στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου και τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, αλλά και υβριστικά εναντίον του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια που αναλογούν στην πρωταθλήτρια Κύπρου είναι 1557.























































































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ