ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Δύο παίκτες δέχθηκαν πυροβολισμούς, ληστές προσπάθησαν να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα

Marseille's Faris Moumbagna runs during the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between Marseille and Villarreal, at the Stade Velodrome in Marseille, France, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's Faris Moumbagna runs during the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between Marseille and Villarreal, at the Stade Velodrome in Marseille, France, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Σύμφωνα με το RMC Sport, οι Φαρίς Μουμπανιά και Ζαν Ονανά δέχθηκαν πυροβολισμούς από ομάδα ληστών, οι οποίοι προσπάθησαν να τους κλέψουν τα αυτοκίνητα.

Η Μαρσέιγ πέρασε την Κυριακή (19/5) από την έδρα της Χάβρης, επικρατώντας 2-1. Μετά το παιχνίδι, τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο παίκτες των Μασσαλών έζησαν εφιάλτη. Σύμφωνα με το RMC Sport, οι Φαρίς Μουμπανιά και Ζαν Ονανά έπεσαν θύματα βίαιης απόπειρας κλοπής του αυτοκινήτου τους.

Ληστές επιχείρησαν να τους κλέψουν τα αμάξια, ανοίγοντας μάλιστα πυρ απέναντί τους, σύμφωνα με αναφορές. Οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ επιτάχυναν, αποφεύγοντας την ενέδρα, χωρίς να τραυματιστούν. Από πίσω τους και ο Μπαμό Μεϊτέ, ο οποίος ωστόσο δεν έγινε στόχος των δραστών.

Οι ποδοσφαιριστές είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο είναι σοκαρισμένοι, με τα οχήματά τους να έχουν υποστεί ζημιές από τις σφαίρες. Η Μαρσέιγ δεν έχει πάρει θέση για το γεγονός, καθώς έρευνα της αστυνομίας είναι σε ισχύ.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ