CHAMPIONS LEAGUE

Επίθεση στο πούλμαν της Ανόρθωσης, καταγγελία στην UEFA

Επίθεση στο πούλμαν της Ανόρθωσης, καταγγελία στην UEFA
οπαδοι εξεδρα καπνογονα καραϊσκακη

Επίθεση στο πούλμαν της Ανόρθωσης που έκανε καταγγελία στην UEFA. Στη Συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος

Η αποστολή της Ανόρθωσης είχε ενημερωθεί πως θα φύγει από την αίθουσα VIP καθώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο.
Το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" χωρίς πρόβλημα αλλά στην "Αττική Οδό" 25-30 μηχανάκια περικύκλωσαν και ακινητοποιήσαν το όχημα της Κυπριακής αποστολής, ενώ μερικοί από τους επιβαίνοντες προσπάθησαν να ανέβουν (!) στο πούλμαν.

Τα μηχανάκια είχαν συγκεντρωθεί στο ύψος του Ηoliday Inn και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της Ανόρθωσης στο ύψος του σταθμού του ALPHA, εκεί όπου και συνέβη το περιστατικό.

Την αποστολή της Ανόρθωσης συνόδευε μόνο ένα περιπολικό και χρειάστηκε η συμβολή περισσότερης αστυνομικής δύναμης (100 περίπου αστυνομικούς) για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ευτυχώς οι οπαδοί δεν είχαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα χέρια και αναλώθηκαν μόνο σε βρισιές.

Με δηλώσεις που έκανε στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ούτε στην Τουρκία δεν μας συμπεριφέρθηκαν έτσι".

Η Ανόρθωση προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για το περιστατικό, ενώ έγινε γνωστό πως στη Συνέντευξη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος επεβαινε στο πούλμαν όταν το ακινητοποίησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.










TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ