CHAMPIONS LEAGUE

Το σερί του Κετσπάγια

Το σερί του Κετσπάγια
κετσπαγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής!

Οι αριθμοί μπορεί να λένε πως οι νταμπλούχοι δεν έχουν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων και πως Κυπριακή ομάδα δεν έχει πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά δεν σταματούν εκεί.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια στον πρώτο αγώνα εκμεταλλεύθηκε την... γύμνια των πρωταθλητών και επικράτησε εύκολα με 3-0 αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια ο τεχνικός της Ανόρθωσης δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ολυμπιακό είτε ως παίκτης είτε ο προπονητής.

Η πρώτη "συνάντηση" Κετσπάγια-Ολυμπιακού είναι τη σεζόν 1994-95 όταν με δικό του γκολ η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 των ερυθρολεύκων. Την επόμενη σεζόν η Ένωση με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό στην σύνθεση της παίρνει δύο ισοπαλίες με 1-1 για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, αλλά είναι ο MVP στη νίκη των κιτρινόμαυρων με 3-1 στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.

Το σερί του Κετσπάγια συνεχίστηκε και το 1996-97 με την ΑΕΚ να κερδίζει με 2-0 τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι του Μπάγεβιτς ως αντίπαλος της Ένωσης. Την ίδια σεζόν ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πάλι αντίπαλοι στο Κύπελλο με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη να τελειώνει με 1-1 και το νυν τεχνικό της Ανόρθωσης να δίνει την ασίστ για το κιτρινόμαυρο γκολ. Στον δεύτερο γύρο εκείνου του πρωταθλήματος η Ένωση ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό αλλά ο Κετσπάγια δεν αγωνίστηκε σε αυτή την αναμέτρηση!




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ