ΑΕΛ

Καθυστερεί η άφιξη Γκουέλα

Καθυστερεί η άφιξη Γκουέλα
Γκουέλα

Παραμένει στην Κροατία ο Γκουέλα με σκοπό να λύσει την συνεργασία του με την Διναμό Ζάγκρεμπ

Η είδηση της συμφωνίας της Λάρισας με τον Φρανκ Γκουέλα μπορεί να χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο έμοιαζαν στην αρχή και αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λύσει ακόμα την συνεργασία του με την Διναμό Ζάγκρεμπ.
Ο Ιβοριανός άσσος που αναμενόταν την Πέμπτη το βράδυ στην Ελλάδα όμως ειδοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΛ ότι θα παραμείνει στην Κροατία, καθώς πρέπει να συγκεντρώσει έγγραφα που θα του δώσουν την δυνατότητα να προσφύγει στην FIFA έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος από την Διναμό.

Η διοίκηση της Λάρισας δεν δείχνει διάθεση να εμπλακεί περισσότερο στην υπόθεση καθώς νομικοί κύκλοι τους ενημέρωσαν ότι η διαδικασία θα αργήσει να ολοκληρωθεί, έτσι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα ο Μπενζά εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα δείχνοντας όμως σημάδια βελτίωσης, η συμμετοχή του ωστόσο στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη καθώς δεν έχουν σκοπό να ρισκάρουν έναν σοβαρότερο τραυματισμό.




TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ