ΑΕΛ

Τσίγκας: "Το μόνο θετικό η νίκη"

Τσίγκας: "Το μόνο θετικό η νίκη"
τσιγκας

Ο Θανάσης Τσίγκας ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Λάρισας επί του ΟΦΗ

Ο παίκτης της ΑΕΛ μίλησε στον "Arren-a Radio 89,2" και αναφέρθηκε στο ματς, στην προσωπική του παρουσία, αλλά και στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.
Για το πώς έζησε τον αγώνα: "Τα συναισθήματα ήταν… αλλοπρόσαλλα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμουν κι εγώ απέξω, έβλεπα το ματς από τον πάγκο και δεν ήταν κάτι το ευχάριστο. Αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, καθώς ήμασταν για πολύ μεγάλη διάρκεια πίσω στο σκορ. Αυτό είναι το θετικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας και το κρατάμε. Πρέπει, όμως, να δούμε και τα αρνητικά στοιχεία, για να μην επαναληφθούν στη συνέχεια".

Για τη μορφή του παιχνιδιού: " Μετά το 3-1 πιέσαμε πολύ τον ΟΦΗ, όπως το είχαμε κάνει και νωρίτερα. Μπήκαμε πολλές φορές στην περιοχή των αντιπάλων μας ΟΦΗ και αυτό ίσως να τους γέμισε με άγχος και να μην ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είναι πολύ ευχάριστο ότι εκμεταλλευτήκαμε ορισμένες φάσεις και σκοράραμε όσο έπρεπε. Φάνηκε μέσα στο ματς ότι και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Ο ρυθμός ήταν καλός και έγινε πολλές φάσεις. Ο ΟΦΗ έβαλε και δύο γκολ που ακυρώθηκαν, εμείς βάλαμε συνολικά τέσσερα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Για μας ήταν στόχος να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΟΦΗ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας. Πλέον, έχουμε μπροστά μας τη διακοπή των δεκαπέντε ημερών για να μπορέσουμε να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Εύχομαι και ελπίζω οι αποδόσεις μας να είναι βελτιωμένες στη συνέχεια για να προσφέρομε και καλύτερο θέαμα, μαζί με την ουσία βέβαια. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει πολύς δρόμος. Όλοι οι φίλαθλοι και εμείς οι παίκτες θέλουμε να δούμε την ΑΕΛ πάρα πολύ ψηλά".




TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ