ΑΕΛ

Στις 24/10 οι υπογραφές για το νέο γήπεδο

Στις 24/10 οι υπογραφές για το νέο γήπεδο
Γήπεδο

Στις 24/10 υπογράφεται η σύμβαση παραχώρησης για το νέο γήπεδο. Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΛ.

Λίγες ημέρες απομένουν προκειμένου το όνειρο όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, το οποίο δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του νέου γηπέδου, να πάρει σάρκα και οστά.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και της Super League, Κώστας Πηλαδάκης, αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό novasports ότι στις 24 Οκτωβρίου θα υπογραφεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα η συγκεκριμένη σύμβαση, πιθανότατα παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.

" Το επόμενο βήμα θα είναι να εγκριθούν οι μελέτες εφαρμογής, κάτι που θα γίνει έως το τέλος Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2009 θα ξεκινήσουν τα έργα, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε διάστημα 18 μηνών" είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά από διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, δεν υπολόγιζε στους διεθνείς Σολάνο, Μπουκουβάλα και Λαμπρόπουλο, ενώ αναμένει τη σταδιακή ενσωμάτωση του Μπο Μπένζα στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ή της Πέμπτης θα δώσει το "παρών" και ο Φρανκ Γκουέλα, ο οποίος βρίσκεται στην Κροατία προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 10, αριθμό με τον οποίο θα αγωνίζεται από 1/1/2009, οπότε και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.












TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ