ΑΕΛ

Προσπάθεια για δελτίο στον Γκουέλα

Προσπάθεια για δελτίο στον Γκουέλα
Γκουέλα

Προσπάθειες της ΑΕΛ για να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής του Γκουέλα πριν από το Γενάρη

Ο 22χρονος Ιβοριανός επιθετικός, από τις 18 Αυγούστου έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η έξτρα μεταγραφική περίοδος για ελεύθερους παίκτες έχει τελειώσει με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην μπορεί να αγωνιστεί έως τον Γενάρη.
Σε αυτό το σημείο η ΑΕΛ θέλει να πατήσει στο λόγο για τον οποίο λύθηκε το συμβόλαιο του Γκουέλα με τους Κροάτες. Συγκεκριμένα ο παίκτης υποχρεώθηκε να λύσει το συμβόλαιο του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η FIFA δεν είναι απόλυτη και αυστηρή στους κανονισμούς, ενώ πάντα δείχνει ευαισθησία στο θέμα του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο. Εκεί θα "πατήσει" η διοίκηση της ΑΕΛ και μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες με τους νομικούς της.

Επιστρέφουν στις προπονήσεις

Μετά το ρεπό οι παίκτες της Λάρισας επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Την πρώτη του προπόνηση θα κάνει και ο Φρανκ Γκουέλα. Απών από τις προπονήσεις θα είναι ο Νολμπέρτο Σολάνο καθώς από την Δευτέρα (6/10) βρίσκεται στο Περού για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας.






TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ