VIRAL

Η νέα σύντροφος του Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι σταρ του μόντελινγκ και των γηπέδων

Η Καρολίνα Στραμάρε στην πρεμιέρα της ταινίας "Le Sorelle Macaluso" στο πλαίσιο του 77ου Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας
Η Καρολίνα Στραμάρε στην πρεμιέρα της ταινίας "Le Sorelle Macaluso" στο πλαίσιο του 77ου Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μόνο για τα γκολ με τα οποία φορτώνει τις αντίπαλες άμυνες αλλά και για τις "περιπέτειές" του εκτός γηπέδων, με ιταλικό περιοδικό να αποκαλύπτει τη νέα σύντροφο του Σέρβου.

Η φετινή σεζόν είναι αυτή της αγωνιστικής εκτόξευσης για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Με τη φανέλα της Σερβίας πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Πορτογαλίας) ενώ με εκείνη της Φιορεντίνα σκόραρε 17 φορές στο Καμπιονάτο, γεγονός που του έδωσε το εισιτήριο για τη μεγάλη μεταγραφή του στην Γιουβέντους τον περασμένο μήνα έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σέρβος μπόμπερ έχει αρχίσει ήδη την απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε η βέκια σινιόρα για αυτόν, μετρώντας 2 γκολ στις 4 πρώτες του συμμετοχές με τους Τορινέζους, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται πως είναι αρκετά δραστήριος και εκτός γηπέδου.

Πριν από λίγο καιρό το ιταλικό περιοδικό "Chi" είχε αποκαλύψει πως διέκοψε τη σχέση του με τη δημοφιλή influencer και ηθοποιό, Μαρία Σόλε Πόλιο ("για να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα", είχε γραφτεί χαρακτηριστικά) ενώ βάσει των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, μάλλον έληξε περίοδος που ήταν δίπλα στο όνομά του η λέξη "single".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό της γειτονικής χώρας "Novella 2000", ο Βλάχοβιτς συνδέεται πλέον με την Καρολίνα Στραμάρε, 23χρονο μοντέλο που είχε αναδειχτεί Miss Italia το 2019 και η οποία τη φετινή σεζόν εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στην ιταλική τηλεόραση, κάνοντας ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου σε ματς της Serie B.

Η Ιταλίδα καλλονή κατάγεται από την Γένοβα αλλά είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Γιουβέντους, με το περιοδικό να αναφέρει πως το ζευγάρι είχε την πρώτη γνωριμία όταν ο Βλάχοβιτς ήταν ακόμα στην Φλωρεντία.

Μάλιστα, πέρασαν μαζί την ημέρα των γενεθλίων τους που η μία από την άλλη απέχει μόλις μία ημέρα: ο παίκτης έκλεισε τα 22 χρόνια ζωής στις 28 Ιανουαρίου και το σαγηνευτικό μοντέλο έσβησε τα 23 κεράκια στις 27 Ιανουαρίου.

Η Καρολίνα Στραμάρε εν δράσει:

TAGS VIRAL ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ