ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βλάχοβιτς για Φιορεντίνα: "Θα είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, είμαι εδώ να παίζω ποδόσφαιρο"

Βλάχοβιτς για Φιορεντίνα: "Θα είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, είμαι εδώ να παίζω ποδόσφαιρο"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ CALCIXTM ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς υπέγραψε την πρόκριση της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Coppa Italia που τον φέρνει αντιμέτωπο σε δύο ματς με την πρώην ομάδα του, με τον Σέρβο φορ να ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν υπάρχει ιδιαιτερότητα στα ματς με Φιορεντίνα.

Πόσο πιο επιδραστικός θα μπορούσε να ήταν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς στα δύο πρώτα παιχνίδια του με την φανέλα της Γιουβέντους; Ο Σέρβος φορ άνοιξε λογαριασμό τερμάτων με την βέκια σινιόρα στο ντεμπούτο του, σκοράροντας στο 13ο λεπτό του αγώνα πρωταθλήματος με την Βερόνα ενώ στο δεύτερο παιχνίδι του ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Και αυτό γιατί με εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 88' χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στην Γιουβέντους με 2-1 επί της Σασουόλο στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Coppa Italia, με την επόμενη αντίπαλο μάλιστα να είναι η πρώην ομάδα του, η Φιορεντίνα.

Όπως είναι λογικό, η υποδοχή που θα επιφυλάξουν οι τιφόζι των βιόλα στον άλλοτε λατρεμένο τους παίκτη μόνο φιλική δεν θα είναι, με τον 22χρονο στράικερ να δείχνει πάντως πως διαθέτει κρύο αίμα.

"Σκέφτομαι μόνο το ματς, να πάρουμε τη νίκη. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Το παιχνίδι στην Φλωρεντία θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, είμαστε εδώ για να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα", τόνισε για τις κόντρες με την Φιορεντίνα στους 4 του Κυπέλλου, ενώ για τις πρώτες του ημέρες στην Πιεμόντε, σχολίασε:

"Χρωστώ ήδη πολλά στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή που με έχουν βοηθήσει τόσο. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα δυνατό.

Είναι τιμή για μένα να παίζω εδώ και είμαι στην υπηρεσία αυτής της φανταστικής ομάδας. Οι Πάουλο (Ντιμπάλα) και Άλβαρο (Μοράτα) είναι πολύ καλά παιδιά και τα πηγαίνουμε εξαιρετικά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

'Έχουν κερδίσει πάρα πολλά και είμαι εδώ για να μαθαίνω και να προσπαθήσω να φτάσω στο επίπεδό τους".

Όσον αφορά στα ραντεβού με την πρώην ομάδα του, ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Γιουβέντους και Φιορεντίνα έχει οριστεί για τις 2 Μαρτίου στην Φλωρεντία και η ρεβάνς για τις 20 Απριλίου στο Τορίνο, ενώ οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και στις 22 Μαΐου στο "Φράνκι" για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Serie A.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ