SPORTS & GOSSIP

Ο Βλάχοβιτς διέκοψε σχέση με νεαρή ηθοποιό για να αφοσιωθεί στην Γιουβέντους

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σερβίας απέναντι στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 | 24 Μαρτίου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Σερβίας απέναντι στην Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 | 24 Μαρτίου 2021 @2021 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ήθελε τόσο πολύ να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με την Γιουβέντους ώστε να διακόψει τη σχέση του με νεαρή ηθοποιό και παρουσιάστρια μετά την άφιξή του στο Τορίνο, σύμφωνα με εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό.

Το όνομα που κυριαρχεί στην ιταλική ποδοσφαιρική επικαιρότητα το τελευταίο 15ήμερο δεν είναι άλλο από αυτό του Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο φορ να κάνει πράματα και θάματα στην Φλωρεντία με τη φανέλα της Φιορεντίνα για 1,5 χρόνο και να υποχρεώνει τους ανθρώπους της Γιουβέντους να βγάλουν 80 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αρπάξουν από τους βιόλα και να τον πάρουν στο Τορίνο.

Η μετακίνηση αυτή έγινε βάση της επιθυμίας του ίδιου του παίκτη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς οπαδών της Φιορεντίνα, με τον 21χρονο Σέρβο στράικερ να είναι πάντως ανεπηρέαστος από όλο αυτό το έντονο κλίμα και να χρειάζεται την περασμένη Κυριακή μόλις 13 λεπτά για να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την βέκια σινιόρα (στο 2-0 επί της Βερόνα του Πάνου Ρέτσου) και να φτάσει τα 18 γκολ στη φετινή Serie A.

Λίγες ημέρες μετά το εκρηκτικό ντεμπούτο του ο 21χρονος επιθετικός απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, αυτή τη φορά για ένα θέμα που έχει χαρακτήρα gossip. Το ανέδειξε το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Chi", αποκαλύπτοντας πως μετά την άφιξή του στο Τορίνο διέκοψε τη σχέση που είχε με την νεαρή ηθοποιό, παρουσιάστρια και influencer, Μαριαζόλε Πόλιο.

Ο λόγος; "Αποφάσισε να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο Καμπιονάτο και στη νέα του ομάδα", αναφέρει το περιοδικό, υποστηρίζοντας πως εδώ και λίγους μήνες είχε γεννηθεί ένα love story μεταξύ των δύο νεών, που άρχισε μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο Instagram.

Σημειώνεται πως η 18χρονη Πόλιο (γεννημένη στην Νάπολη στις 18 Ιουλίου 2003) έβγαινε στο παρελθόν για κάποιο διάστημα με τον γνωστό Ιταλό τραγουδιστή Ντένις Ρίτσι, γνωστότερο ως Deddy, ενώ ούτε η ίδια αλλά και ούτε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η Μαριαζόλε Πόλιο μέσα από το Instagram:




TAGS SPORTS & GOSSIP ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ