ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πληγωμένο το Μιλγουόκι, ευκαιρία για την Ιντιάνα να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα

Indiana Pacers center Myles Turner (33) celebrates after a three-point basket against the Milwaukee Bucks during the first half in Game 2 in an NBA basketball first-round playoff series, Friday, April 26, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Michael Conroy)
Indiana Pacers center Myles Turner (33) celebrates after a three-point basket against the Milwaukee Bucks during the first half in Game 2 in an NBA basketball first-round playoff series, Friday, April 26, 2024, in Indianapolis. (AP Photo/Michael Conroy) 2024 AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 στη σειρά ανάμεσα στους Ιντιάνα Πέισερς και τους Μιλγουόκι Μπακς για τα playoffs του NBA.

Το Μιλγουόκι παλεύει με τους τραυματισμούς και κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μείνει εκτός από τον πρώτο γύρο των playoffs. Στο Game 3 της σειράς με τους Πέισερς, ο Κρις Μίντλετον πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη εμφάνιση με 42 πόντους, ωστόσο δεν αποδείχθηκε αρκετή για τους Μπακς.

Η Ιντιάνα κέρδισε 121-118 στην παράταση, με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να κρίνει την αναμέτρηση 1,6 δεύτερα πριν τη λήξη, σημειώνοντας goal-foul. Έτσι, οι Πέισερς πήραν κεφάλι στη σειρά με 2-1 και απόψε έχουν την ευκαιρία, αν εκμεταλλευτούν ξανά την έδρα τους, να φτάσουν σε match-ball.

Η Ιντιάνα έχει να κερδίσει σειρά στην postseason από το 2014, πλέον όμως είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, σε τιμές κάτω του 1.20. Αντίθετα, το ενδεχόμενο το Μιλγουόκι να κάνει την ανατροπή, προσφέρεται αυτή τη στιγμή πάνω από το 5.00.

Σε ό,τι αφορά στο Game 4, το βασικό χάντικαπ έχει βγει στους 9,5 πόντους, διότι εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που παραμένει doubtful, εξαιρετικά αμφίβολος είναι πλέον και ο Ντέμιαν Λίλαρντ. Το πιθανότερο είναι πως αμφότεροι δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο τέταρτο ματς. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι τα “ελάφια” θα στερηθούν τους δύο κορυφαίους παίκτες και σκόρερ τους.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το επιθετικό βάρος θα παίξει ξανά στον Μίντλετον, ο οποίος στο Game 3 έπαιξε 42 λεπτά και πήρε 21 σουτ, ενώ συνολικά στη σειρά σκοράρει 26,7 πόντους. Βάση μας λοιπόν για το Game 4 θα είναι το ενδεχόμενο να σκοράρει 20+ πόντους.

Επιλέγοντας τη δυνατότητα BUILD A BET, μπορούμε να προσθέσουμε και τους 15+ πόντους του Μάιλς Τέρνερ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σειρά με 22,7 πόντους και ειδικά στο προηγούμενο ματς ήταν καθοριστικός, αφού πέτυχε 29 με 10-21 σουτ.

Οι δύο παραπάνω επιλογές, μαζί με τον άσο της Ιντιάνα σε ένα βατό χάντικαπ στο -3,5, μας δίνουν συνολικά απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μιλγουόκι: 1 -3,5, Μίντλετον 20+ πόντοι, Τέρνερ 15+ πόντοι (απόδοση 2.00), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ