STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 2η αγωνιστική

Η 2η αγωνιστική
ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ

Ολυμπιακός (6-2) και ΠΑΟ (3-0) ζάλισαν ΟΦΗ, Εργοτέλη. 2-0 η ΑΕΚ τον Ατρόμητο. Στο μηδέν ο Αρης

Νωρίτερα, το απόγευμα, ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση κερδίζοντας τον Λεβαδειακό 2-0. Αντίθετα, η Λάρισα έχασε βαθμούς στο Αλκαζάρ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, κόντρα στη Βέροια.Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε 3-0 του Ηρακλή, ενώ η Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης. Σε εξέλιξη ο αγώνας Καλαμαριάς-Άρη και η αγωνιστική "κλείνει" το βράδυ με το ματς Εργοτέλη-Παναθηναϊκού (21.15)
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2007


ΠΑΟΚ-Ηρακλής 3-0

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Γήπεδο: Τούμπας

Με τον Φερνάντο Σάντος να επιστρέφει στους ελληνικούς πάγκους και τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή στον ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 3-0. Ο Πορτογάλος τεχνικός αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα κατάφερε να περάσει στους παίκτες του την αγωνιστική του νοοτροπία και άλλαξε την εικόνα του "Δικέφαλου του Βορρά" προς το καλύτερο.

Σκόντα Ξάνθη-Αστέρας Τ. 2-0

Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος
Γήπεδο: Πηγάδια Ξάνθης

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Σκόντα Ξάνθη νίκησε μέσα στην έδρα της, αυτή τη φορά των νεοφώτιστο Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Οι "ακρίτες" του Εμίλιο Φερέιρα με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος ξεπέρασαν το εμπόδιο της καλοστημένης ομάδας του Κάμπος και πλέον κοιτάνε με άλλο μάτι το φετινό πρωτάθλημα.

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007


Λάρισα-Βέροια 1-1

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η Βέροια στη δική της πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο "Αλκαζάρ" (1-1) και προσγείωσε απότομα τη Λάρισα στην ελληνική πραγματικότητα μετά τον Ευρωπαϊκό θρίαμβο της Πέμπτης. To σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Κριβόκαπιτς στο 36ο λεπτό, με τον Μπακαγιόκο να ισοφαρίζει δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0

Διαιτητής: Ρωμανός Κοντογιαννίδης
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Με δύο γκολ (5', 13') του Τζιμπούρ, ο Πανιώνιος έφτασε στην νίκη επί του Λεβαδειακού, μπροστά στο εκστασιασμένο από την νίκη επί της Σοσό, κοινό του.

Ο κόσμος του Πανιωνίου, έδωσε ηχηρό "παρών" στο γήπεδο, για να πανηγυρίσει την μεγάλη νίκη-μισή πρόκριση, επί της Σοσό αλλά και να δει την ομάδα του να φτάνει εύκολα στην νίκη επί του Λεβαδειακού με δύο τέρματα του Τζιμπούρ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο του αγώνα.
Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης 0-0

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Δεν έκαναν και πολλά πράγματα για να μη μείνει η λευκή ισοπαλία ως αποτέλεσμα του ματς, Καλαμαριά και Άρης. Οι "κίτρινοι" είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την καλοστημένη άμυνα του Απόλλωνα.

Ο Άρης έμεινε για μια ακόμη φορά χωρίς γκολ, αφού και στην πρεμιέρα είχε φέρει 0-0, με τον Πανιώνιο.

AEK-Ατρομητος 2-0

Διαιτητής: Ηρακλής Τσίκινης
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο λύτρωσε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ατρόμητος είχε εγκλωβίσει τους "κίτρινους". Ο Αργεντίνος σημάδεψε το δοκάρι στο πέμπτο λεπτό, αλλά ...γέλασε τελευταίος, αφού βρήκε τον τρόπο να βρει δίχτυα, στο 79 και στο 86, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς.

Η ΑΕΚ πίεσε σε όλο το διάστημα, δεν είχε, ωστόσο, φαντασία στον τρόπο ανάπτυξης του, ενώ ο Ριβάλντο μπήκε σαν αλλαγή. Από το δικό του σουτ, πάντως, πήρε το ριμπάουντ ο Μπλάνκο στη φάση του πρώτου γκολ.
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 6-2

Διαιτητής: Θεόφιλος Φωτιάδης
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Μισή ντουζίνα γκολ, απολαυστικό θέαμα και ενθουσιασμό στον κόσμο του ήταν το "μενού" που σέρβιρε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Ο ΟΦΗ έκανε το λάθος να ...απλωθεί στο γήπεδο, μπορεί να ισοφάρισε το γκολ του Σέζαρ με τον Σφακιανάκη, αλλά η συνέχεια έμοιαζε με εφιάλτη. Με κορυφαίο τον Γκαλέτι και σκόρερ τους Λουα Λούα (2)-Κοβάσεβιτς (2), οι δαιμονισμένοι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν 5-1 στο ημίχρονο.

Ο Τζόρτζεβιτς έκανε το 6-1 στην επανάληψη για να μειώσει ο ΟΦΗ με (κατά λάθος) σκόρερ τον Τοροσίδη, σε ένα εντυπωσιακό απόγευμα για τους Πρωταθλητές...

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3

Διαιτητής: Τάσος Κάκος
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Οργανωμένος, πειθαρχημένος και γρήγορος ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ηράκλειο, με το εντυπωσιακό 3-0, χάρη στα δυο γκολ του Ρομέρο και το ένα του Σαλπιγγίδη. Επέστρεψαν Μόρις και Ίβαντσιτς, πρώτη συμμετοχή του Σαριέγκι.

Ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Ανυφαντάκης στο 35', δεν απείλησε και ο ΠΑΟ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ

H επόμενη αγωνιστική


Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2007


16:45 Αρης-Ολυμπιακός

19:00 Ατρόμητος Αθηνών-Λάρισα

19:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2007


17:00 Απόλλων Καλαμαριάς-Πανιώνιος

19:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ

19:00 Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής

19:00 Βέροια-Σκόντα Ξάνθη

21:15 ΟΦΗ-Εργοτέλης








































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ