ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαμαριά - Άρης 0-0

Καλαμαριά - Άρης 0-0
New Image

H νίκη του Άρη επί της Σαραγόσα δεν είχε συνέχεια για τους "κιτρινόμαυρους" στο πρωτάθλημα.

Η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του "Καυταντζόγλειου" δεν βοήθησε τον Άρη καθώς η απόδοση των φιλοξενούμενων κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ανεβάζοντας την στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στον αντίποδα η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε την σημαντίκότερη ευκαιρία του αγώνα με τον Μπρίτο και φάνηκε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία στο τέλος του αγώνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Κ.(Κατσαβάκης):Kόβατς, Γαλανόπουλος, Σίκοφ, Αμπονσά(60' Σαμουηλίδης), Φαβάλι, Κόλτσης, Γκονσάλβες, Περόνε, Σαρακατσάνος(77' Ζαπρόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπρίτο(68' Σπυριδάκης)

Άρης(Μπάγιεβιτς):Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κουλουχέρης, Χαβίτο(83' Κάλβο), Κόκε, Ίβιτς, Σιστόν(73' Καράμπελας)

Διαιτητής: M. Γερμανάκος (Αθήνα)
Με μια ματιά
Με τους φιλάθλους του Άρη να έχουν κατακλύσει το "Καυταντζόγλειο" και μετά την Ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Σαραγόσα, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν διστακτικά το παιχνίδι, καθώς ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς παρέταξε την ομάδα με ένα επιθετικό τον Κόκε σε παράταξη 4-2-3-1, έχοντας ως κύριο συμπαραστάτη τον Χαβίτο.

Με ενίσχυση στο κέντρο παρέταξε και ο τεχνικός της Καλαμαριάς Μάκης Κατσαβάκης την ομάδα του που ήθελε πρωτίστος να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ανήκουν, με "ισχνή" υπεροχή στους γηπεδούχους, καθώς είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χαλκιά.

Αδύναμος κρίκος για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο ο Σέρβος Ίβιτς, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το μαρκάρισμα του προσωπικού του αντιπάλου Αμπονσά, στερώντας την ομάδα του από την δημιουργεία ευκαιρίων μπροστά από την εστία του Κόβατς.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με τους Φαβάλι και Ουέλινγκτον να απειλήσουν την εστία του Χαλκιά και η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε από τον Μπρίτο με σουτ στο δοκάρι στο 21'.

Ο Άρης από το σημείο αυτό ανέβασε την απόδοση του, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, σε ένα ημίχρονο με λίγες συγκινήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα, καθώς η ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ο Ίβιτς ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, δείχνοντας ότι ήθελαν τη νίκη.

Ο Άρης στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα "εγκαταστάθηκε" στην εστία του Κόβατς, αλλά οι αμυντικοί του Απόλλων έδιωχναν την μπάλα, ικανοποιημένοι όπως έδειχναν με την ισοπαλία.

Ο Περόνε έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του στο 2ο ημίχρονο, όταν στο 65' βγήκε μόνος απέναντι στον Χαλκιά. Ο Αργεντίνος προσπάθησε να πλασάρει τον έμπειρο τερματοφύλακα που μπλόκαρε την μπάλα, σώζοντας την ομάδα του.

Ο Μπάγιεβιτς προσπάθησε να αλλάξει την μορφή του αγώνα στα τελευταία λεπτά, με την είσοδο του Κάλβο στην θέση του αρνητικού Χαβίτο, ωστόσο, η φλύαρη υπεροχή δεν είχε θετικό τέλος για τους φιλοξενούμενους.

Η ισοπαλία αυτή ήταν η 9η στους αγώνες των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην μεγάλη κατηγορία στην έδρα της Καλαμαριάς και οι οκτώ από αυτές χωρίς σκορ.
Συνέντευξη Τύπου


Μπάγεβιτς: "Μας έλειπε το γκολ"

" Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θα έλεγα ότι μπήκαμε λίγο φοβισμένα όχι από τον αντίπαλο χωρίς να τον υποτιμώ αλλά από την δύναμη γιατί είχαμε πριν από τρεις μέρες ένα δύσκολο παιχνίδι.

Παίξαμε χωρίς μυαλό για 20΄ και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στη συνέχεια ήμασταν πιο οργανωμένοι και κινητικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και εμείς και ο αντίπαλος μία ευκαιρία με τον Απόλλων όμως να είχε περισσότερο το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες και φάσεις που μπορούσαμε να φτιάξουμε κι άλλες ευκαιρίες. Μας έλειψε το γκολ και κάναμε το λάθος όπου ο Απόλλων θα μπορούσε να βάλει το γκολ. Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος όχι όμως και από το αποτέλεσμα.

Ο Γκαρσία δεν μπορούσε να παίξει πριν το παιχνίδι. Τον είχα ρωτήσει χθες και σήμερα πριν το παιχνίδι.Πιστεύω ότι o Kόκε από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερος. Κι όσο για την επίθεσή μας θα δούμε τι θα κάνουμε





".

Κατσαβάκης: "Μας αδικεί το σκορ"

" Νομίζω ότι το αποτέλεσμα με βάση τις ευκαιρίες αδικεί τον Απόλλωνα. Στο δεύτερο ημίχρονο που ο Άρης πήρε τα ηνία μας πίεσε λίγο αλλά παρόλα αυτά την μεγάλη ευκαιρία την βγάλαμε εμείς με τον Περόνε. Είναι αρχή ακόμα δύσκολα να δούμε ομάδες σε υψηλούς ρυθμούς. Να πω την αλήθεια περίμενα τον Άρη κουρασμένο μετά από το παιχνίδι της Πέμπτη.

Μας έλειψε ο Μπούσι και ο Λαναρής. Αναμφίβολα μoυ άφησε πικρία η υπόθεση Μπούσι, αλλά αυτή που θα τραβήξει είναι του Λαναρή. Είναι τραγικό και γελοίο να περιμένουμε να καθαρογράψει ο υπάλληλος την απόφαση, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και προχωράμε.

Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του επί της Σαραγόσα και να του ευχηθώ ολόψυχα να περάσει απέναντι στην υπεροπτική Σαραγόσα και να πάει καλά στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι ο Νεμπεγλέρας θα έπαιζε σαν κρυφός από την μεσαία γραμμή αλλά δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσει ο Κουλουχέρης στην ενδεκάδα που την παρουσία του έσφιξε την μεσαία γραμμή του Άρη και περιόρισε τον Φαβάλι ".



Όλα τα λεφτά...
Η παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο Καυταντζόγλειο.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Η χαμηλή ποιότητα του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν επιφυλακτικές χωρίς φαντασία στο παιχνίδια τους.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Κατσαβάκης)Kόβατς, Γαλανόπουλος, Σίκοφ, Αμπονσά, Φαβάλι, Κόλτσης, Γκονσάλβες, Περόνε, Σαρακατσάνος, Παπαδόπουλος, Μπρίτο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Μπάγιεβιτς)Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κουλουχέρης, Χαβίτο, Κόκε, Ίβιτς, Σιστόν
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν δώσει δυναμικό "παρών" στο "Καυταντζόγλειο".
15' Σχόλιο
Xωρίς φάσεις πέρασε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες εμφανίζονται προσεχτικές, με παιχνίδι κυρίως στον χώρο του κέντρου.
21' Δοκάρι Απόλλων Κ. Μπρίτο
Σουτ του Μπρίτο η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του Άρη, άλλαξε πορειά και βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Χαλκιά.
23' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαρακατσάνος
25' Σχόλιο
Ο Απόλλων έχει ανεβάσει τον ρυθμό του και απειλεί τους φιλοξενούμενους.
35' Ευκαιρία Άρης
Κεφαλιά του Ίβιτς αποκρούει ο Κόβατς.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Σουτ Άρης
Σουτ του Αουρέλιο η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
50' Σουτ Άρης
Σουτ του Ίβιτς μπλόκαρε ο Κόβατς.
55' Σχόλιο
Ο Άρης έχει ανεβάσει την απόδοση του, που δείχνει πιο επιθετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.
56' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Κόλτσης
60' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Αμπονσά
Ο Σαμουηλίδης μπήκε στο παιχνίδι.
62' Κόρνερ Άρης
64' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαμουηλίδης
64' Κίτρινη κάρτα Άρης Ίβιτς
65' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Περόνε μόνος του απέναντι στον Χαλκιά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τερματοφύλακα του Άρη.
68' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Μπρίτο
Ο Σπυριδάκης μπήκε στον αγώνα.
70' Κίτρινη κάρτα Άρης Χαβίτο
73' Αλλαγή παίκτη Άρης Σιστόν
Ο Καράμπελας μπήκε στον αγώνα.
77' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Σαρακατσάνος
Ο Ζαπρόπουλος μπήκε στον αγώνα.
83' Αλλαγή παίκτη Άρης Χαβίτο
Ο Κάλβο μπήκε στον αγώνα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
91' Σχόλιο
Ο Άρης πιέζει χωρίς αποτέλεσμα.
94' Λήξη αγώνα

































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ