STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-3
Παναθηναικος πανηγυρικο

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-3 μέσα στο Παγκρήτιο επί του "αγνώριστου" Εργοτέλη. Ρομέρο (2) και "Σάλπι" τα γκολ

Με δύο γκολ του Ρομέρο (19', 51') και ένα του Σαλπιγγίδη (74') οι "πράσινοι" έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε όλες τις γραμμές, μη επιτρέποντας σε κανένα σημείο του αγώνα περιθώριο αντίδρασης από τους Κρητικούς. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας και πάλι μετά τις 4 Μαρτίου και την περσινή 24η αγωνιστική στο "Καραϊσκάκη", στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-1).
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 35' μετά την αποβολή του Ανυφαντάκη, αλλά δεν έδειξαν τουλάχιστον στο ματς αυτό την περσινή καλή ομάδα τους, που κέρδισε και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στο Καυτανζόγλειο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πόσα, Κορδονούρης, Μίλαντιν, Χίμπλινγκερ, Ανυφαντάκης, Τάσιτς, Τζούνιορ, Ογκνιένοβιτς (61' Κοιλιάρας), Θεοδωρίδης (61' Φραγκουλάκης), Μελισσάς, Χατζί (65' Μπούντιμιρ).

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Ενακαρίρε (72' Σαριέγκι), Μάτος, Τζιόλης, Δημούτσος (67' Ιβανσιτς), Ρομέρο, Ν'Ντόι (72' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης.
Με μια ματιά


Με τρείς αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την ομάδα του στην Μπρατισλάβα ο Ζοσέ Πεσέιρο, εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη. Ο Μόρις τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του εμφανίστηκε και πάλι στο βασικό σχήμα στην θέση του Γκούμα που έμεινε εκτός αποστολής. Στην επίθεση ο Νταμέ Ν' Ντόι πήρε την θέση του Παπαδόπουλου και στο αριστερό άκρο ο Ρομέρο την θέση του Καραγκούνη.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με σύστημα 4-4-2 και τους Ογκνιένοβιτς και Μελισσά στην γραμμή "κρούσης" με τους Θεοδωρίδη και Χάτζι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν από τα πλάγια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέσα στα πρώτα τρία λεπτά να "αγγίζουν" δύο φορές το γκολ. Στο 2' ο Δημούτσος βρήκε τον Σαλπιγγίδη αλλά το πλασέ του απέκρουσε με τα πόδια ο Πόσα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μάτος έκανε το κόρνερ, ο Νίλσον έκανε την γυριστή κεφαλιά και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Μόρις δεν μπόρεσε να κάνει την νέα κεφαλιά όπως θα ήθελε, απέναντι στην εστία του Ούγγρου γκολκίπερ.

Οι παίκτες του Πεσέιρο είχαν αναλάβει τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και έδειχναν αποφασισμένοι για να φτάσουν στο γκολ. Ετσι στο 11' ξαναέφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Σαλπιγγίδης πέρασε από τα πλάγια ο Δημούτσος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και ο Ν' Ντόι στην πορεία της δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.

Οτι δεν μπόρεσαν να κάνουν στις προηγούμενες προσπάθειες τους οι "πράσινοι" το πέτυχαν στο 19'. Ο Ν' Ντόι έκανε το "τακουνάκι" στον Δημούτσο, εκείνος "έκοψε" την μπάλα στον Ρομέρο, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ευθύβολο σουτ νίκησε τον Πόσα, αναγκάζοντας παίκτες και οπαδούς των φιλοξενούμενων να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς για το 0-1.

Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια των παικτών του Εργοτέλη, (εκτός από δύο σουτ του Τζούνιορ που δεν ήταν απειλητικά) ήρθε στο 21' και από στημένη φάση, όταν με απευθείας κόρνερ ο Ογκνιένοβιτς (και με την βοήθεια του αέρα) ανάγκασε τον Μάλαρτζ να ξαναδιώξει σε νέο κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά το ημίωρο (35') δημιουργήθηκε η φάση που άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα των δύο ομάδων. Ο Ανυφαντάκης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και την έχασε από τον Σαλπιγγίδη που έβγαινε απέναντι απο τον Πόσα, αλλά ο κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη αναγκάστηκε να τον ανατρέψει λίγο έξω απο την περιοχή. Συνέπεια της ενέργειας αυτής ο κ. Κάκος να του δείξει την κόκκινη κάρτα του ρέφερι, αφού ο διεθνής επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ως κυρίαρχοι σχεδόν στο πρώτο ημίχρονο, "άγγιξαν" το δεύτερο γκολ με τον Ν' Ντόι. Μετά από σέντρα του Βύντρα από δεξιά, ο Σενεγαλέζος επιθετικός πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και με κεφαλιά ανάγκασε τον Πόσα σε μια εξαιρετική και δύσκολη επέμβαση με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε και πάλι στο "τριφύλλι" με τον Ν' Ντόι να στρώνει στον Σαλπιγγίδη, εκείνος να αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια και ο Ρομέρο με μικρή καθυστέρηση να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές δεν άλλαξαν τα πλάνα τους στον αγωνιστικό χώρο αφού ήθελαν να περάσει η ώρα προκειμένου να κάνουν τις όποιες διορθωτικές τους κινήσεις. Οι παίκτες του Καραγεωργίου με εκφραστή τον Θεοδωρίδη προσπάθησε να απειλήσει με σουτ το οποίο πέρασε πολύ μακριά από τα δοκάρια του αντίπαλου Πολωνού πορτιέρο.

Οι φιλοξενούμενοι ότι δεν πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφεραν στην επανάληψη, αφού σκόραραν και πάλι στο 51'. Ο Ν' Ντόι πάσαρε στον Τζιόλη αυτός πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο αμυντικό και ο Ρομέρο στην κίνηση με απευθείας γυριστό νίκησε για δεύτερη φορά τον Πόσα, γράφωντας το 0-2.

Βλέποντας το επιθετικό του πρόβλημα ο Νίκος Καραγεωργίου άλλαξε τρείς παίκτες στην επίθεση, με τους Φραγκουλάκη, Κοιλιάρα και Μπουντιμίρ να μπαίνουν στις θέσεις των Θεοδωρίδη, Ογκνιένοβιτς και Χάτζι που έδειχνε να κουτσαίνει.

Οι "πράσινοι" συνεχίζοντας τον επιθετικός τους "οίκτο" έχασαν άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον Ν' Ντόι και πάλι. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός στο 66' μετά από μια κάθετη πάσα του Βύντρα βγήκε τετ α τετ με τον Πόσα αλλά ο Ούγγρος γκολκίπερ είδε την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Πόσα νίκησε με τα πόδια τον Ν' Ντόι στην νέα του επιθετική ενέργεια.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο βλέποντας την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο "έριξε" στο ματς (στο 72') τους Σαριέγκι και Παπαδόπουλο αντί των Ενακαρίρε και Ν' Ντόι, που αποθεώθηκαν (όπως και ο Ιβανσιτς που έξι λεπτά νωρίτερα μπήκε στο γήπεδο αντί του Δημούτσο, μετά την μακροχόνια απουσία του).

Η κυριαρχία των "πράσινων" εδραιώθηκε με το 0-3, στο 74' όταν μετά την σέντρα του Νίλσον απο τ' αριστερά, ο Ρομέρο κατέβασε και έστρωσε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος απέφυγε πολύ ωραία τον Κορδονούρη και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόσα.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν παραδοθεί και η τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων που άνηκε στον Ιβανσιτς, είχε πρωταγωνιστή τον αντίπαλο γκολκίπερ, αφού το φάουλ του Αυστριακού μέσου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ουγγρος στο "γάμα" της εστίας του, κερδίζοντας το χειροκρότημα.
Συνέντευξη Τύπου
Καραγεωργίου: "Δεν πίστευα ότι θα παίζαμε τόσο άσχημα, σήμερα. Δεν λέω ότι θα κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό, αλλά σε καμία περίπτωση όχι αυτό που έγινε. Νομίζαμε ότι θα δώσουμε φιλικό. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν ήταν αυτοί οι παίκτες μου. Προσπαθούσαμε από τον πάγκο να τους εμψυχώσουμε, να τους δώσουμε εντολές, αλλά δεν εισακούστηκαν.

Εμείς κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε σε καλή μέρα έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Πόζα. Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε και ελπίζω αυτή η εμφάνιση να είναι απλά μια κακή παρένθεση για την ομάδα μου. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και εμείς δεν ήμασταν".



Πεσέιρο: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς συν τοις άλλοις είχαμε και ένα παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Αρτμέντια. Θέλαμε το γρήγορο γκολ και εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες. Την ομάδα της Κρήτης την είχα παρακολουθήσει στο ματς κόντρα στον Ηρακλή και μου άρεσε. Μετά την κόκκινη κάρτα του Ανυφαντάκη στην ομάδα μου υπήρξε μια ανισορροπία, όμως στην επανάληψη παίξαμε όπως έπρεπε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι επίσης ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Μήτσου (πρόεδρος Παναθηναϊκού): "Όλα πήγαν πολύ καλά για μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και από την απόδοση και από τη νίκη της ομάδας. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για τη συμπαράσταση".

Δημούτσος: "Το τελικό σκορ τα λέει όλα. Αυτό το αποτέλεσμα βοηθάει ψυχολογικά την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Σίγουρα, ζω ένα όνειρο και προσπαθώ για το καλύτερο".

Σαλπιγγίδης: "Δεν θα θεωρούσα εύκολη τη νίκη, παίξαμε αρκετά καλά, νομίζω οτι έπαιξε καταλυτικό ρόλο το γεγονός οτι ο Εργοτέλης έπαιξε με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Όμως και η αποβολή να μην υπήρχε δείξαμε απο το πρώτο λεπτό οτι θέλαμε τη νίκη και να πάρουμε τους βαθμούς.

Το ιδανικό είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έρχονται οι νίκες. Είτε 1-0, είτε 5-0 οι βαθμοί είναι τρεις, μας λείπουν παιχνίδια αλλά σιγά-σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό. Όχι μόνο ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι σημαντικοί και θα προσπαθούμε για τη νίκη".

Τζώρτζογλου (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Εργοτέλη): "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του και ευχόμαστε να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον διαιτητή και στους επόπτες".

Θεοδωρίδης: "Πιάσαμε πολύ κακή απόδοση. Δεν πρέπει να μείνουμε στο ματς αυτό. Μείναμε και με δέκα παίκτες νωρίς. Να δείξουμε καλό πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι".
Όλα τα λεφτά...
Η επιστροφή των Μόρις και Ιβανσιτς μετά τις απουσίες τους για μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, γεγονός που θα αποτελέσει κέρδος στα πλάνα του Πεσέιρο, για την συνέχεια. Επίσης, το χάπενινγκ της Κρητικής ΠΑΕ, πριν τη σέντρα, όπου στο κέντρο υπήρχε μία τεράστια κάλπη για να κάνουν οι γηπεδούχοι τις δικές τους εκλογές. Το αποτέλεσμα της κάλπης: "Ναι στην αγάπη για το ποδόσφαιρο, τη ζωή και το περιβάλλον".
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την μικρή παρουσία των οπαδών, κυρίως του Εργοτέλη, ίσως επειδή ο καιρός αλλά και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν οι κατάλληλα για να πάνε αρκετοί στο Παγκρήτιο. Ακόμα τον αυτο-τραυματισμό του (κάκωση στην κνήμη) Ενακαρίρε που ίσως του στερήσει την θέση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή (3η) αγωνιστική.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
2' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Ο Ν'Ντόι έδωσε πάσα στον Σαλπιγγίδη απο τ' αριστερά που επιχείρησε σουτ, αλλά ο Πόσα απομάκρυνε την μπάλα.
3' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Μόρις
Ο Μάτος εκτέλεσε κόρνερ απο τα δεξιά, ο Μόρις πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
5' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και είχε δυο "επισκέψεις" στα καρέ του Εργοτέλη.
10' Σχόλιο
Μετά τις δυο γρήγορες φάσεις του Παναθηναϊκού, ο Εργοτέλης έχει ισορροπήσει την αναμέτρηση.
13' Σουτ Εργοτέλης : Τζούνιορ
Ο Τζούνιορ εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα του Τζιόλη και επιχείρησε μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Μάλαρτζ.
18' Σουτ Εργοτέλης : Τζούνιορ
Οι παίκτες του Εργοτέλη προσπάθησαν να κάνουν μια "κομπίνα" σε ένα φάουλ απο τ' αριστερά, αλλά το σουτ του Τζούνιορ ήταν απογοητευτικό...
19' Γκολ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Εξαρετική ατομική προσπάθεια του Δημούτσου, ο νεαρός μέσος γύρισε στ' αριστερά έξω απο την περιοχή του Εργοτέλη για τον Ρομέρο που ακολουθούσε την φάση και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πόσα.
21' Κόρνερ Εργοτέλης : Ογκνιένοβιτς
Ο Ογκνιένοβιτς εκτέλεσε πανέξυπνα κόρνερ απο τ' αριστερά, η μπάλα με την βοήθεια του αέρα πήρε τροχιά προς την εστία του Μάλαρτζ, αλλά ο Πολωνός πρόλαβε να παραχωρήσει νέο κόρνερ.
24' Οφσάιντ Εργοτέλης : Ογκνιένοβιτς
28' Σουτ Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Ο Μάτος έδωσε στον Ν'Ντόι που ήταν στ' αριστερά της περιοχής του Εργοτέλη και επιχείρησε τεχνικό σουτ, αλλά ο Πόσα έπεσε και μπλόκαρε.
29' Οφσάιντ Εργοτέλης : Ογκνιένοβιτς
34' Οφσάιντ Εργοτέλης : Χατζί
35' Κόκκινη κάρτα Εργοτέλης : Ανυφαντάκης
Ο Ανυφαντάκης δεν υπολόγισε σωστά και έχασε την μπάλα απο τον Σαλπιγγίδη που έβγαινε απέναντι απο τον Πόσα, ο κεντρικός αμυντικός του Εργοτέλη αναγκάστηκε να τον ανατρέψει λίγο έξω απο την περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Κάκου, καθώς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
38' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Ο Βύντρα έκανε βαθιά μπαλιά απο τα δεξιά προς την περιοχή του Εργοτέλη, ο Ν'Ντόι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και επιχείρησε κεφαλιά, αλλά ο Πόσα απομάκρυνε σε κόρνερ.
40' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης : Μελισσάς
40' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Δημούτσος
41' Οφσάιντ Εργοτέλης : Μελισσάς
45' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Ο Ν'Ντόι εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα του Χίμπλινγκερ και γύρισε την μπάλα απο τα δεξιά στην περιοχή, ο Σαλπιγγίδης την άφησε να περάσει κάτω απο τα πόδια του για τον Ρομέρο που ακολουθούσε, όμως ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απο την εστία του Πόσα.
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Σουτ Εργοτέλης : Θεοδωρίδης
Βιαστικό μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη, η μπάλα καταλήγει πολύ μακριά απο την εστία του Μάλαρτζ.
52' Γκολ Παναθηναϊκός : Ρομέρο
Ο Ν'Ντόι ακολούθησε την φάση και έκλεψε την μπάλα απο τον Κορδονούρη στ' αριστερά, γύρισε για τον Τζιόλη που σήκωσε έξυπνα την μπάλα για τον Ρομέρο που μπήκε στην περιοχή και εκείνος με εξαιρετικό βολέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Πόσα.
60' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Διπλή αλλαγή απο τον Νίκο Καραγεωργίου. Οι Φραγκουλάκης και Κοιλιάρας στις θέσεις των Θεοδωρίδη και Ογκνιένοβιτς.
63' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
64' Σουτ Εργοτέλης : Τζούνιορ
Πολύ μακρινό σουτ του Τζούνιορ, καμία ανησυχία για τον Μάλαρτζ...
65' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μπούντιμιρ στην θέση του Χατζί.
66' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Κάθετη πάσα στον Ν'Ντόι που μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ πάνω απο την εστία του Πόσα.
67' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς στην θέση του Δημούτσου. Η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Αυστριακού μέσου την φετινή σεζόν, που γνώρισε την αποθέωση απο τους οπαδούς του "τριφυλλιού" κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.
70' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Κάθετη πάσα του Σαλπιγγίδη για τον Ν'Ντόι που έκανε σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πόσα απομάκρυνε με τα πόδια.
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Διπλή αλλαγή απο τον Πεσέϊρο. Οι Σαριέγκι και Παπαδόπουλος στις θέσεις των Ενακαρίρε και Ν'Ντόι.
73' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
75' Γκολ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Σέντρα του Νίλσον απο τ' αριστερά, ο Ρομέρο κατέβασε για τον Σαλπιγγίδη που απέφυγε πολύ ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πόσα.
77' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
80' Σχόλιο
Οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν χαλαρώσει πλέον, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει ο νικητής...
83' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς λίγο έξω απο την περιοχή του Εργοτέλη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Πόσα.
88' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Συνεργασία Παπαδόπουλου-Ρομέρο-Ίβανσιτς, με τον Αυστριακό να κάνει σέντρα απο τ' αριστερά για τον Σαλπιγγίδη, όμως η κεφαλιά του επιθετικού του Παναθηναϊκού πέρασε πάνω απο την εστία του Πόσα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 4'
94' Λήξη αγώνα

















































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ