ΑΡΗΣ

Γκαρσία: "Να μείνει ο κόσμος κοντά μας"

Γκαρσία: "Να μείνει ο κόσμος κοντά μας"
Γκαρσία-ΆΡΗΣ

Ο διεθνής Βολιβιανός παίκτης του Άρη Νάτσο Γκαρσία έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας εν όψει της συνέχειας, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis"

Ο διεθνής Βολιβιανός του Άρη τόνισε: " Δεν ξέρω τι συνέβη. Ότι θέλαμε να κάνουμε δεν μας βγήκε. Αν η ευκαιρία του Ίβιτς έβγαινε, ίσως το παιχνίδι να είχε διαφορετική εικόνα".

Ο Γκαρσία αναφερόμενος στην απώλεια της πρόκρισης στους 32 του Κυπέλλου UEFA δήλωσε πως: "Η πρόκριση χάθηκε ουσιαστικά στο παιχνίδι με τη Μπόλτον. Μας επηρεάζει μια τέτοια ήττα, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να την αφήσουμε γρήγορα πίσω καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή", για να κάνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας εν όψει της συνέχειας.

"Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και ο κόσμος να μείνει κοντά μας. Το 6-0 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Έπαιξε ρόλο και η τύχη, στη Μπάγερν έβγαιναν όλα, σε εμάς τίποτα. Δεν στέκομαι σε κάποιο ιδιαίτερο παίκτη", με τον διεθνή Βολιβιανό να έπλεξε το εγκώμιό τους λέγοντας: "Ότι καλύτερο έχει η ομάδα του Άρη είναι οι οπαδοί του για αυτό και θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά στο πρωτάθλημα".

Κι όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο; "Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ηρακλή κι εμείς θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας και χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα".

Αγγελάκης: "Να κοιτάξουμε μπροστά"

Ο γενικός αρχηγός του Άρη Νίκος Αγγελάκης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" στην δική του τοποθέτηση επισήμανε: " Μας πήγαν όλα στραβά στο παιχνίδι, αν και μέχρι το 30΄ ο Άρης στάθηκε καλά. Φάγαμε το πρώτο γκολ και έγινε ότι έγινε στη συνέχεια. Προς το τέλος είχαμε δεχθεί τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ σε κάποιο επίπεδο. Το 6-0 είναι βαρύ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια".

Όσο για την πορεία του Άρη στο φετινό Κύπελλο UEFA ο κ. Αγγελάκης επισήμανε: " Ο Άρης έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία έχοντας αποκλείσει την Σαραγόσα. Πέσαμε όμως πάνω στην Μπάγερν που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου".

Για την απώλεια της πρόκρισης τόνισε: " Η πρόκριση για τον Άρη χάθηκε κατά 50% με τη Μπόλτον και κατά 50% με τη Μπράγκα", ενώ για τον κόσμο του Άρη ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ είπε: " Ο κόσμος του Άρη ήταν είναι και θα είναι κοντά στην ομάδα. Οι Γερμανοί εκπλάγηκαν από τους φιλάθλους μας".













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ