ΑΡΗΣ

Ρονάλντο: "Είμαστε πανέτοιμοι"

Ρονάλντο: "Είμαστε πανέτοιμοι"
ροναλντο

Ρονάλντο: "Είμαστε πανέτοιμοι"

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε ότι όλοι στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν στην πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου UEFA, πρέπει όμως να παίξει με πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα ενώ η στήριξη του κόσμου δίνει σε όλους στην ομάδα έξτρα ώθηση για να παλέψουν στην Allianz Arena.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο παίκτης του Άρη τόνισε: "Η Μπάγερν είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της, την κάνει ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί και θα στηρίξει τους παίκτες της ομάδας μας. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα και να πάρουμε τουλάχιστον τον 1 βαθμό που χρειαζόμαστε για την πρόκριση".

Παραδέχθηκε επίσης ότι η παρουσία του κόσμου του Άρη στο γήπεδο θα βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας: "Το μεγάλο ταξίδι που κάνουν οι οπαδοί μας σίγουρα έχει την αντανάκλαση του και στην ψυχολογία των παικτών, είναι ένα ακόμη κίνητρο για να παίξουμε καλύτερα στον αγώνα, ο κόσμος πάντα μας δίνει έξτρα ώθηση στους αγώνες που παίζουμε, ειδικά τώρα που έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό".

Είπε επίσης ότι η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα: "Όλοι οι παίκτες της ομάδας είμαστε πανέτοιμοι, ξέρουμε την σημασία του αγώνα και πιστεύουμε στην πρόκριση, ξέρουμε επίσης ότι είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την Μπάγερν και θέλουν να κάνουν την δική τους φιέστα για αυτό το γεγονός. Εμείς όμως όλοι θα παλέψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να φύγουμε με την πρόκριση".

Ερωτηθείς για την "επόμενη μέρα" ο Ρονάλντο Γκιάρο ανέφερε: "Σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα όλοι θα νοιώσουν τεράστια ικανοποίηση, ακόμη όμως και σε περίπτωση αποτυχίας δεν θα πρέπει να πτοηθούμε, ο Άρης έχει γίνει πλέον πολύ γνωστός σε όλη την Ευρώπη, το ίδιο και οι παίκτες του. Επίσης είναι κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο η πορεία που γίνεται καθώς δίνουμε βαθμούς που είναι πολύ χρήσιμοι, σε κάθε περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να πτοηθούμε και θα συνεχίσουμε προς τα εμπρός".

Ακολούθως έκανε πάλι μια ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο αλλά και στις δυνατότητες της ομάδας: "Θα ήθελα να πω και εκ μέρους των συμπαικτών μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη του στα παιχνίδια. Ο Άρης φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το αδύνατο, φάνηκε αυτό στα παιχνίδια με την Σαραγόσα. Δυστυχώς όμως δεν κερδίσαμε την Μπράγκα, τώρα έχουμε μπροστά μας την Μπάγερν και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε την πρόκριση".

Στον αγώνα, ο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει τον Φρανκ Ριμπερί, με τον οποίο είχαν βρεθεί αντίπαλοι παλαιότερα και σχολιάζοντας το γεγονός αυτό ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε: "Ναι, έχω αντιμετωπίσει τον Ριμπερί όταν αγωνιζόμουν στην Τουρκία αλλά από τότε έχει βελτιωθεί πολύ και είναι πλέον μεγάλο αστέρι, στην Μπάγερν όμως δεν είναι μόνο αυτός, η ομάδα τους διαθέτει πολλούς αστέρες και πρέπει να τους προσέξουμε όλους για να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη".

Τέλος, στην ευχή των συντελεστών της εκπομπής να μπορέσει πάλι να σκοράρει και να δώσει την πρόκριση στον Άρη, είπε: "Ελπίζω και εγώ να καταφέρω να σκοράρω αλλά σημασία δεν έχει ποιος θα βάλει το γκολ, ας μπει από όποιον να 'ναι, αυτό που μετράει είναι να πάρει η ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ