EUROPA LEAGUE

Αμφίβολος ο Κάλβο

Αμφίβολος ο Κάλβο
Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του κρίσιμου αγώνα για το κύπελλο UEFA με την Μπάγερν Μονάχου

Ο "Ντούσκο" πάντως έδωσε και την είδηση σύμφωνα με την οποία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο στην βασική ενδεκάδα.
" Το παιχνίδι για μας είναι πολύ σημαντικό και αυτό που απλά θέλω είναι να τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπάγερν. Παρόλα αυτά έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας και θα κάνουμε ότι το καλύτερο για να προκριθούμε. Θα είναι δύσκολο αλλά εμείς θα αγωνιστούμε για τον Άρη και θα τα δώσουμε όλα με την Μπάγερν να έχει δυνατούς και γρήγορους παίκτες", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε ερώτηση ότι η ισοπαλία θα είναι αρκετή για την ομάδα του απάντησε: " Εμείς θέλουμε την πρόκριση και για αυτό θα προσπαθήσουμε", ενώ για το ότι η εικόνα της Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι και η καλύτερη δυνατή σχολίασε: " Δεν θα πρέπει να περιμένουμε να δείξει κάτι τέτοιο και απέναντί μας".

Για το ότι η Μπάγερν θα έχει την πίεση της πρόκρισης αλλά και το ποιες είναι οι προσδοκίες του Άρη στο αυριανό παιχνίδι ο "Ντούσκο" απάντησε: " Πριν από την κλήρωση ότι θα ήμασταν στην ίδια θέση. Είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από μας. όταν έγινε η κλήρωση όλοι περιμέναμε πως η Μπάγερν θα ήταν σίγουρα στην πρώτη θέση του ομίλου. Πλέον θα ήταν το καλύτερο να προκριθούμε και οι δύο στον επόμενο γύρο".

Όσο για το πώς προτίθεται να παρατάξει τον Άρη; " Στην προπόνηση θα φανεί αν θα παίξει αύριο ο Κάλβο με την ομάδα κατά τα άλλα είναι σχεδόν γνωστή όπως πάνω κάτω παρουσιάστηκε στα τελευταία παιχνίδια".

Κι όσο για το σκορ που θα προτιμούσε: " Θα προτιμούσα ένα σκορ 1-1 αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βάλουμε τους παίκτες σε μία τέτοια λογική. Και πριν τον επαναληπτικό με την Σαραγόσα δεν περιμένανε πολλοί ότι θα προκριθούμε με μας να κοιτάξουμε να παίξουμε δυνατά για να τα καταφέρουμε".

Στην επιμονή του Γερμανού δημοσιογράφου για το τι περιμένει ο Άρης και ο κόσμος του από το αυριανό παιχνίδι ο Μπάγεβιτς είπε: " Όπως είπα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς πίεση για να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό περιμένει ο κόσμος από μας κάνοντας μία δυνατή προσπάθεια όπως μέχρι σήμερα με τον κόσμο να πιστεύει στην ομάδα και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε βέβαια ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μικρή ομάδα αλλά μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Στις περιπτώσεις αυτές ο καθένας προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό".










TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ