ΑΡΗΣ

Πανέτοιμος για Μόναχο

Πανέτοιμος για Μόναχο
Ιβιτς

Ανακοινώθηκαν οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο κύπελλο UEFA

Αναλυτικά στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν από τον "Ντούσκο" οι:
Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Στρατηλάτης, Νέτο, Παπαδόπουλος Αβ., Ρονάλντο, Παπαδόπουλος Θ., Καράμπελας, Μάρκο Αουρέλιο, Κολτσίδας, Βανγκέλι, Γόγολος, Νεμπεγλέρας, Κάλβο, Γκαρσία, Σιστόν, Ιβιτς, Πρίττας, Κυριάκος, Κόκε, Φελίπε και ο Γκουγκουλιάς αν και δεν είναι δηλωμένος στο κύπελλο UEFA.
Στην Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι τραυματίες Παπάζογλου, Κουλουχέρης, Κέλεμεν και Γκέσιος.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί για το Μόναχο με πτήση τσάρτερ στις 9:30 αύριο το πρωί ενώ η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του «Allianz Arena» στις 18:30, ενώ στις 19:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης όπως συνηθίζεται στα πρώτα 15΄.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Οτμαρ Χίτσφελντ, από την πλευρά του θα παραθέσει την συνέντευξη Τύπου του στις 14:00 μαζί με τον διεθνή Λούκα Τόνι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (Sabener Strasse 51) και θα ακολουθήσει η προπόνηση της Μπάγερν στις 15:00.

Νωρίτερα στις 11:30 το πρωί συνέντευξη Τύπου θα δώσουν και οι Μίροσλαβ Κλόζε και Φρανκ Ριμπερί επίσης στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν.

Υπενθυμίζεται πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιραηλινός Αλόν Γιεφέτ με βοηθούς τους Ντάνι Κράσικοφ, Σαμπτάι Ναχμίας και τέταρτο τον Ασερ Κοέν. Η Μπάγερν θα φοράει ολόμαυρη στολή, ενώ ο Αρης την κίτρινη φλούο.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ