ΑΡΗΣ

Εξετάσεις και Γιάχιτς για 2,5 χρόνια

Εξετάσεις και Γιάχιτς για 2,5 χρόνια
Αρης πανηγυρικο

Οι ιατρικές εξετάσεις όπως όλα δείχνουν απομένουν ώστε ο Σανέλ Γιάχιτς να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη διάρκειας 2,5 χρόνων

Ο Βόσνιος χαφ βρέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο μικροσκόπιο του Άρη και χθες μάλιστα έδωσε το παρών στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Άρη.
Στην διάρκεια της αυριανής μέρας ο 26χρονος είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη για τα επόμενα 2,5 χρόνια και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιάχιτς έχοντας γεννηθεί στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Στρασβούργο είναι κάτοχος διαβατηρίου της χώρας με αποτέλεσμα να μην καταλαμβάνει θέση ξένου αλλά κοινοτικού.

Τον Γιάχιτς γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Άρη Ντούσαν Μπάγεβιτς και χθες όταν ρωτήθηκε σχετικά στην διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού του και ότι μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις και πιο συγκεκριμένα ως αμυντικό χαφ, επιθετικό χαφ αλλά και ως στόπερ.

Όσο για την καριέρα του; Ο Γιάχιτς ξεκίνησε από την Σοσό, πριν παίξει στην πατρίδα του την Βοσνία και την Ζελέζνιτσαρ, ενώ για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ισπανική Λας Πάλμας πριν επιστρέψει το καλοκαίρι και πάλι στην Ζελέσνιτσαρ. Στα συν ως προς την προσαρμογή του διεθνή Βόσνιου στον Άρη το γεγονός ότι εκτός από την μητρική του γλώσσα που θα τον βοηθά να καταλαβαίνει το Μπάγεβιτς γνωρίζει επίσης να μιλά ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας με αφορμή την παρουσία του στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' ο Γιάχιτς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αφού πρώτα θέλει να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη. Ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της νέας του ομάδας και επεσήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με την φανέλα της.

Γκαρσία: ''Αποφασισμένοι για την πρόκριση''
Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Άρη ο Νάτσο Γκαρσία μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Skoda Ξάνθη στάθηκε στη νίκη και όχι στο δικό του γκολ με το οποίο έκανε το 1-0 λέγοντας: ''Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής καθώς εκτός από το ότι η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα προερχόμασταν από τρεις ήττες πράγμα που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Για αυτό μπήκαμε αποφασισμένοι από την πρώτη στιγμή για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε την νίκη. Χαίρομαι που σκόραρα, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι πήραμε την νίκη, γεγονός που μας βοηθά βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά''.


Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή Γερμανάκου ο διεθνής Βολιβιανός απάντησε: ''Δεν σχολιάζω ποτέ την διαιτησία. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξεπερνούμε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε και να παίρνουμε αυτό που θέλουμε''.


Τέλος κι όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μπάγερν στο Μόναχο για το Κύπελλο UEFA ο Γκαρσία είπε: ''Θα προετοιμαστούμε για αυτό το δύσκολο παιχνίδι με την νίκη επί της Ξάνθης να μας βοηθά ψυχολογικά και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε την πρόκριση''.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ